logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cum înfrumusețezi ușa și ferestrele?

Pentru că se poartă personalizarea locuințelor, un producător de mobilă și accesorii de lemn din România ne propune ceva nou: ancadramentul pentru uși și ferestre. Se pleacă de la ideea clasicului ancadrament de pat, numai că de data aceasta rolul este pur estetic.

lemn_rustic-3064
O nouă modalitate de personalizare a ușilor și ferestrelor: ancadramentul/Lemn-rustic.weebly.com
Andreea Chiru  |  08 Ianuarie 2018

Producătorul se numește Lemn Rustic și este din Dâmbovița. Gama de produse este foarte variată, pornind de la decorațiuni pentru casă până la mobilă și accesorii pentru outdoor. Lemn Rustic reprezintă un atelier de tâmplărie în cadrul căruia se execută mobilă și accesorii la comandă. Dincolo de modelele propuse, clienții au posibilitatea să vină cu propriile modele de mobilier și accesorii indoor și outdoor.

www.lemn-rustic.weebly.com

www.lemn-rustic.weebly.com

www.lemn-rustic.weebly.com

Noi vă prezentăm azi ancadramentele pentru ferestre și uși propuse de cei de la Lemn Rustic. Ideea este foarte simplă, inovația constând în ideea de a personaliza la maximum elemente ale casei mai puțin personalizate de regulă – ferestrele și ușile. Ancadramentele se execută din lemn masiv și sunt disponibile atât pentru ușile de interior, cât și cele de exterior. Există o gamă tare variată de modele, atât pentru ferestre, cât și pentru uși, iar clienții pot decide asupra modelului în funcție de stilul de amenajare al casei – rustic, clasic sau modern.

www.lemn-rustic.weebly.com

www.lemn-rustic.weebly.com

În ce privește ferestrele, Lemn Rustic propune nu doar ancadramentele cochete, ci și obloanele false, realizate cu aceleași modele precum ancadramentele și la prețuri accesibile – 120 de lei setul. Sunt, de asemenea, din lemn masiv, lăcuite și ornamentate cu diverse elementele decorative. Merită încercat!

www.lemn-rustic.weebly.com

Publicitate
Publicitate