logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

B-Box: canapea senzațională

Mobilierul din piele ecologică poate să arate și altfel. Este ceea ce ne demonstrează echipa Abies, din Nehoiu. Fabrica de mobilier este mai puțin cunoscută românilor, dar foarte cunoscută străinilor – colecțiile se adresează aproape exclusiv exporturilor.

catwalk_abies-3065
B-Box, o canapea modulară și tare îndrăzneață sub aspect cromatic
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Ianuarie 2018

La finalul anului 2017, Abies ne-a atras atenția printr-o abordare îndrăzneață a mobilei produse în România. În acest sezon, Abies înseamnă în primul rând culoare intensă, cu accent pe tonurile de albastru. Vorbim despre canapeaua B-Box, pe care am văzut-o și testat-o personal la unul dintre evenimentele de profil ale anului abia încheiat. Canapeaua B-Box de la Abies se configurează la comandă, regăsindu-se în categoria mobilei modulare.

catwalk_abies2-3066

catwalk_abies1-3067

Acest produs se poate personaliza atât sub forma și numărul modulelor, cât mai ales a culorilor acestor module. Producătorul a ales să prezinte o configurare ultramodernă, cu două canapele lipite, spate-n spate, ceea ce presupune amplasarea lui B-Box în centrul livingului. Două nuanțe diferite de albastru, o nuanță deschisă și una mai închisă, se potrivesc perfect, fiecare delimitând o altă zonă de activitate – privit la televizor, răsfoit o carte, purtat o conversație. Material: pielea ecologică, cu aspect textil, ceea ce este un atu atunci când vine vorba despre întreținerea acestei canapele moderne.