logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Balamaua Pacta și sistemul Eclipse – vedetele Cressent

Cu o experiență de 20 de ani pe piața românească, Cressent contribuie la amenajarea unor spații elegante și moderne, prin materiale, feronerii și accesorii inedite, de cea mai bună calitate. Vă prezentăm două dintre produsele lor cele mai inovatoare.

cressent_pacta-3070
Concepute şi fabricate în Europa, produsele oferite de CRESSENT conferă funcţionalitate şi eleganţă spaţiilor interioare/Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Ianuarie 2018

Este vorba despre două produse care se vând separat, dar împreună contribuie la buna funcționare a mobilierului de acasă.
Pacta: este un sistem de balamale pentru ușile care se deschid în jos fără nevoia de elemente suplimentare deranjante, cum ar fi cablurile sau ghidajele laterale. Pacta de la Cresent are un sistem de deschidere controlat și progresiv. În poziția complet deschisă, panoul inferior al dulapului și ușa sunt aliniate, creând o suprafață uniformă și plană. Balamaua este disponibilă în două variante: Push self-opening, respectiv închidere cu arc, ambele variante având deschiderea în jos decelerată.

www.cressent.ro
Pacta de la Cressent

Elementele de mascare din plastic sunt oferite într-o varietate generoasă de finisaje, fiind în ton cu interiorul. Posibilitățile de aplicare sunt numeroase: dulapuri de bucătărie și baie, living, mobilier pentru copii; sistemul Pacta de la Cressent ajută inclusiv la crearea suprafețelor de scris, de exemplu, în camere de hotel.

Sistemul ECLIPSE
Eclipse de la Cressent este un sistem pocket-door, un soi de buzunar secret al mobilei, în care se pot ascunde ușile atunci când e nevoie ca dulapul să rămână deschis. Mecanismul este brevetat Bortoluzzi Sistemi SpA și oferă funcționare perfect echilibrată fără discontinuitate. Este soluția ideală pentru locuințele cu spațiu redus, ușile jucând rolul de paravan pentru o posibilă cămară sau pentru un home office. De încercat!

www.cressent.ro
Sistemul Eclipse de la Cressent

www.cressent.ro

Publicitate