logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă românească pentru copii

La început de an e bine să vă gândiți la o schimbare de atmosferă acasă. Adică să împrospătați un strop mobilierul. Începeți cu camera copilului! Vă prezentăm în cele ce urmează mai multe piese de mobilier accesibile ca preț și ultrapractice. Sunt concepute special pentru cei mici.

profil-3073
Arată-i copilului cât de mult îl iubești, cumpărându-i mobilă pe măsura lui! Leotrippi.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Ianuarie 2018

Propunerile noastre au nume care mai de care mai atrăgătoare.

www.mesterel.eu
Patul Meșterel crește odată cu copilul și se transformă... în birou

Moș Ene
O idee ingenioasă – Moș Ene, pătuțul pentru bebeluși, care, după ani de zile, pe perioada creșterii celui mic, se transformă în altceva, ca să nu se arunce. În birou cu sertare! Multifuncționalitatea și dimensiunile îl integrează mobilei minimaliste, dar designul tradițional, cu colțuri rotunjite și finisaj alb recomandă patul Moș Ene stilului clasic de amenajare. Odată transformat în birou pentru școlari, patul Moș Ene se potrivește cromatic cu orice colecție de mobilier pentru copii – dulap, pat și comodă. Materiale: lemn masiv, lac pe bază de apă și MDF. Concept: Meșterel.

www.retroboutique.ro
Belinda - o canapeluță cochetă pentru prietenele fiicei tale

Belinda
Copiii cu mulți prieteni știu cât de greu e să dai o petrecere în pijama și să nu ai suficiente locuri în cameră. Belinda e un tip de canapeluță în stil shabby chic care se potrivește de minune în dormitorul unei fetițe populare. Este din lemn de brad, tapițeria din pânză rezistă foarte bine la uzură, iar dimensiunile reduse îndeamnă la depănat povești. Imprimeul floral al canapeluței Belinda transformă bancheta în mobilier vedetă mai ales în camerele amenajate cromatic în tonuri neutre.

www.zetam.ro
Hamburg, un pat pentru vise frumoase

Hamburg
Patul Hamburg de la Zetam inspiră la somn. Poate că forma este de vină – forma de corabie în care să te cuibărești spre lumea viselor. Prevăzut cu tăblii de aceeași înălțime și la cap și la picioare, patul Hamburg se poate folosi atât în perioada preșcolară, cât și în perioada adolescenței. La cerere, poate fi completat cu bare laterale care să împiedice căderea celui mic din pat pe timpul somnului. Este și tare practic grație celor două sertare incluse sub saltea – nu mai există motive pentru împrăștierea lucrurilor pe jos. Finisajul alb, lemnul natural și designul minimalist îl fac ușor de integrat în orice stil de amenajare.

Haideți la cumpărături!

Publicitate
Publicitate