logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Heimtextil 2018: trendurile anului la textile pentru casă

În perioada 9-12 ianuarie, a avut loc la Frankfurt târgul Heimtextil, un târg extrem de colorat și viu, prin prisma participanților și a produselor expuse. Revista MagMob a luat parte la acest eveniment, prin persoana redactorului-șef, Zilahi Imre.

heimtextil_mind_th-3077
Prezența românească la Heimtextil 2018 - Mind the Gap și cea mai nouă colecție a lor de tapet
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Ianuarie 2018

Aproape 3000 de expozanți din 64 de state au marcat cea de-a opta ediție a târgului Heimtextil de la Frankfurt. Este un eveniment dedicat, cum reiese și din denumire, materialelor textile pentru casă, dar nu numai. Domenii de interes: trenduri în design, arhitectură și industrie HoReCa.

Târgul Heimtextil 2018 a fost organizat pe mai multe direcții; fiecare galerie a târgului s-a diferențiat tematic de restul. Unul dintre spații a revenit industriei de tapet și, ca atare, a fost îmbrăcat în tapet pe o suprafață de 100 de metri. Am fost tare bucuroși să-i întâlnim aici pe cei de la Mind the Gap, reprezentanții României. Ei au expus o colecție de modele exotice pentru tapet, aducând un aer cald într-un anotimp înțepător de rece.

heimtextil_mind_the_gap-3078

heimtextil_kobe-3076

O altă secțiune a fost destinată tapițeriei și textilelor decorative, unde au expus participanți din țările occidentale ale Europei. În secțiunea textilelor pentru casă, pe lângă accesoriile tipice băii (prosoape și covoare) și bucătăriei (cârpe de șters, prosoape, accesorii textile pentru aranjarea mesei), în zona de dormitor s-au introdus și game de saltele, pe lângă clasicele produse textile de genul lenjeriei de pat. Una dintre galeriile târgului a fost dedicată împătimiților de design interior. Sub denumirea The Future is Urban, această expoziție a punctat trendurile anului în ce privește materialele, culorile și imprimeurile textile din lumea amenajărilor interioare.

heimtextil-3079

heimtextil1-3080

heimtextil2-3081

Noutatea târgului Heimtextil, ediția 2018: materiale textile pentru industria destinată animalelor de casă. Au expus participanți din Germania, Olanda și Elveția, iar produsele cele mai căutate au fost pătuțurile pentru câini și pisici, pături și perne pentru prietenii necuvântători.
Un eveniment internațional absolut reușit!

heimtextil3-3082

heimtextil4-3083

 

Publicitate
Publicitate