logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Modele și culori pentru mobilă în 2018

Dacă vrei ca în anul 2018 să fii diferit de ceilalți, să ai o casă ca-n reviste și care să reflecte pe de-a întregul personalitatea ta, soluția e personalizarea locuinței la nivel de mobilă și accesorii. Iar cel mai bun prieten al personalizării este pattern-ul! Să vorbim despre cele care vor fi în trend!

www.anokhimedia.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Decembrie 2017

În trend sunt imprimeurile capabile să se adapteze nevoii de optimism a omului modern, prin modele naturale și culori cu personalitate. Vorbim de trenduri de care ne vom lovi tot mai mult în anul ce vine, atât în ce privește mobilierul, cât și restul elementelor ce contribuie la atmosfera casei.

Culori: combinații cromatice puternice, îndrăznețe, care să satisfacă nevoia ochiului uman de a se desfăta cu multitudinea detaliilor. Culorile metalice vor juca rolul culorilor neutre, pentru că în prim-plan urmează să treacă nuanțe strălucitoare prin intensitatea culorilor, vibrante, în concordanță cu ritmul tot mai alert al vieții de azi.

www.decoratingdenblog.com

Modele: imprimeuri manuale, desene naive, litere scrise cu mâna sau caracterele străvechii mașini de scris. Cuvinte, mesaje, acronime – și acestea vor fi unul dintre trendurile anului. Se răspunde astfel nevoii de personalizare extremă a mobilei și accesoriilor de casă.

www.idealhome.co.uk

www.idealhome.co.uk

Pattern-urile marine vor fi, de asemenea, în trend, mergând de la figuri geometrice inspirate de forma solzilor de pește până la combinații cromatice specifice – albastru deschis și verde azuriu. Formele geometrice se relansează.Formele de urmărit: hexagonale, triunghiulare, cubice.

Photographer: Mariko Reed.
Photographer: Mariko Reed.

Să aveți inspirație!

Publicitate