logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tuscan: toată bucătăria, într-un bufet

Inovație și design – cei de la Tuscan Furniture ne iau prin surprindere plăcută la sfârșit de an cu o piesă de mobilier absolut neașteptată. Pe cât de inedită și practică, pe atât de simplă și la îndemână. O putem considera un fel de bucătărie mobilă.

tuscan_deschis-3032
Știați că o bucătărie încape într-un bufet?/Tuscan Furniture
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Decembrie 2017

Tuscan Furniture este o mică companie de mobilă din Buzău, ale cărei produse sunt exact ceea ce am vrea să vedem mai des: extrem de simplu concepute, dar din cale afară de practice și moderne în același timp. Spre exemplu, acest corp de mobilier, aparent banal, dar care ascunde în dulapurile sale toată aparatura electrocasnică a unei bucătării. Atunci când nu folosim bucătăria, corpul stă închis și juri că e vorba de un bufet de bucătărie în stil rustic. Dar dacă începi să deschizi ușile și să ridici blatul cu rol de capac, ai la dispoziție coșul de gunoi, frigiderul, chiuveta și plita de aragaz.

Tuscan Furniture

Tuscan Furniture

Tuscan Furniture

Tuscan Furniture

Dimensiunile acestui bufet cu bucătărie încorporată sunt demne de orice garsonieră în blocurile vechi și ideale pentru o căsuță de vacanță oricât de mică: 130x60x115 cm. Înăuntru, ai toată bucătăria. Nici funcția de depozitare nu a fost uitată – blatul bufetului dispune de două polițe și cârlige, iar sertarele sunt și ele disponibile pentru veselă, tacâmuri și chiar mici produse alimentare. Pe noi ne-a cucerit această piesă!
 

Publicitate
Publicitate