logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătărie: mobilier cu electrocasnice integrate

Într-o bucătărie MODERNĂ, aparatele electrocasnice sunt integrate discret mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși mate, hota e integrată blatului de lucru, iar mașina de spălat vase își face loc în dulapul cu rol de bar. Maximă discreție!

bucatarie_mobexpert.ro-3027
Bcătăria în stil modern - o bucătărie cool care să reflecte toate valorile pe care tinerii și le asumă: responsabilitate, sustenabilitate, inovație a designului și multifuncționalitate/Mobexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Decembrie 2017

Hota a coborât de deasupra aragazului. Astăzi, este integrată blatului ce deservește inclusiv plita. Se cheamă plită cu aspirație și este disponibilă în România pin Kuxa – unprodus Bora Classic. Plita cu absorbție pornește de la principiul că e mai simplă atragerea mirosurilor de la nivelul la care se formează, astfel că hota se regăsește într-o fantă discretă, la același nivel cu ochiul de aragaz. Se pornește printr-o apăsare de buton, de fapt touch screen, iar producătorul garantează că nici cele mai puternice mirosuri de mâncare nu rezistă într-o bucătărie dotată cu acest sistem.

www.wohnstudio-graz.at

www.wohnstudio-graz.at

Simplitatea formei, oțel inoxidabil, muchii special create pentru deschiderea ușoară a ușilor – bucătărie modulară și sofisticată în același timp. Arritail tocmai a lansat în România un model de bucătărie cu blat ultrarezistent la aburi, pete și acțiunea ustensilelor de bucătărie – din oțel inoxidabil, cu un finisaj foarte plăcut la atingere. Ustensilele de gătit se păstrează într-un panou special creat, în apropierea chiuvetei.
www.arritalbucuresti.ro

www.arritalbucuresti.ro

Echipa Global Design din București a ales să includă în corpul mobilei de bucătărie chiar și masa pentru călcat rufe. Rabatabilă, desigur! În acest fel, se rezolvă problema mereu spinoasă a spațiului. Masa este vizibilă exclusiv pe durata folosirii, altfel rămânând ascunsă privirilor.

www.globaldesign.ro

Evident, există nenumărate alte soluții de integrare a aparatelor electrocasnice într-o bucătărie cu adevărat modernă. Vi le vom prezenta cu alte ocazii.

Publicitate