logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cuibul de design – printre cele mai cool branduri

Dacă te afli în căutarea unui studio de amenajări interioare care să lucreze cu termene clare și să ofere o gamă largă de servicii, ai putea încerca Cuibul de Design, condus de Irina Androne. Se numără printre cele mai cool branduri din România.

Amenajări interioare cu mobilier sustenabil./Cuibuldedesign.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2022

Cuibul de Design a fost înființat în București pornind de la dorința de a realiza proiecte de amenajare interioară care să aibă la bază conceptul armoniei depline, indiferent de stilul mobilierului. Lucrează atât cu clienți persoane fizice, cât și cu cei din domeniul HoReCa, realizând proiecte pentru spații rezidențiale, dar și de tip office sau spații publice.

Mobilierul
Este un aspect important, pentru că la Cuibul de Design se pune accent nu doar pe rezultatul estetic, ci și pe durabilitate și rezistență. Indiferent că e vorba despre achiziționarea unor piese de mobilier punctuale, ori pentru întreaga locuință, se realizează pe comandă în majoritatea cazurilor, pornind de la nevoia de personalizare a amenajării, cât și de la măsurătorile la domiciliul clientului.

www.cuibuldedesign.ro

Cuibul de Design lucrează cu branduri internaționale de mobilier, punând accentul pe designul original, pe funcționalitate și pe sustenabilitatea materialelor. Piesele de mobilier comandate sunt însoțite de termen de garanție ce variază între 2 și 5 ani.

Servicii Cuibul de Design
Clientul este ajutat să înțeleagă fiecare etapă a unui proiect de amenajare, prin detalierea serviciilor oferite:
–    Vizitarea și măsurarea spațiului de amenajat
–    Stabilirea stilului de amenajare potrivit, în funcție de realitățile spațiului și așteptările clientului
–    Întocmirea planului de mobilare, cu propuneri diferite de soluții în așa fel încât clientul să poată alege între mai multe variante
–    Alegerea finisajelor și a cromaticii
–    Prezentarea proiectului de amenajare sub formă de fotografii fotorealiste
–    Transport, livrare și montare conform proiectului

„Susținem și promovăm furnizorii cu o abordare etică față de natură. Într-o lume cu resurse limitate, este vital ca fiecare companie să facă ceea ce poate pentru a se asigura că procesele și produsele sale sunt extrem de durabile.” – se arată pe site-ul Cuibul de Design.

www.cuibuldedesign.ro

Publicitate