logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DuMonde: oferte de neratat la canapele și colțare

Curge cu oferte de preț și nu numai la DuMonde! Pentru cei dornici să înlocuiască canapeaua cea veche cu una care să schimbe atmosfera amenajării și să reziste foarte bine în timp magazinul DuMonde este locul ideal de cumpărături în această perioadă.

O campanie de vară, sub forma unei investiții trainice./Dumonde.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2022

Magazinul DuMonde este deschis în Sibiu, dar livrează mobilier în toată România. Campania momentului este una fierbinte, constând în reduceri de preț de până la 37% pentru canapele și colțare, dar avantajele perioadei nu se opresc aici.

Nu e clar când se încheie această perioadă, cu atât mai mult merită prinsă oferta pe moment. Întreaga colecție de canapele și colțare DuMonde beneficiază acum de prețuri reduse, dar acesta nu este singurul argument. Fabricate în Germania, aceste piese de mobilier sunt menite să se integreze de minune unor stiluri diverse de amenajare, de la vintage până la minimalist. Acoperă o gamă variată, pe piața românească, de culori, aici găsindu-se unele dintre cele mai colorate canapele și colțare din țară. Roz, verde smarald, roșu rubiniu, albastru intens, ruginiu îndrăzneț sau verde kiwi sunt câteva dintre nuanțele ce caracterizează colecția de canapele DuMonde.

Alte câștiguri propuse clienților în această perioadă:
•    Cu o abonare la Newsletterul companiei, câștigi un cupon cu reducere de 50 de lei la prima comandă de mobilier, plasată pe site-ul Dumonde.
•    Livrare rapidă, în doar 48 de ore!
•    Transport gratuit în toată țara pentru produsele aflate în colecția „Livrare rapidă”.

Despre DuMonde:
„Compania a fost fondată din pasiune și angajament pentru tine, cu experiență în vânzarea de mobilă online. Dovada calității pieselor noastre de mobilier stă în numărul de peste 300.000 de clienți”, se arată pe site-ul magazinului online DuMonde.

www.dumonde.ro
www.dumonde.ro
www.dumonde.ro
www.dumonde.ro

Publicitate