logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IKEA Kreativ – cea mai nouă aplicație de design interior

Aflată într-un continuu proces de îmbunătățire a experiențelor de vânzare, IKEA anunță lansarea unei aplicații de telefon care permite clientului să se transforme rapid în designer de interioare pentru propria casă. Totul începe cu o simplă fotografie a încăperii de amenajat.

ikea_kreativ-6755
IKEA lansează o aplicație-minune./Ikea.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Iunie 2022

Aplicația IKEA Kreativ vine în sprijinul cumpărătorilor sub forma unui instrument online cu ajutorul căruia să poți proiecta remobilarea încăperii. Practic, descarci aplicația pe telefon sau computer, faci o fotografie a încăperii și începi transformarea. Aplicația îți permite să ștergi toate corpurile de mobilier existente și să le înlocuiești cu unele noi, din catalogul de produse IKEA. Le poți muta, combina, testa vizual până ce proiectul ajunge să arate așa cum ți-l dorești.

Ai la dispoziție o realitate virtuală IKEA în care poți explora showroomurile producătorului de mobilier în format 3D și poți alege piese de mobilă, combinându-le și amplasându-le în încăpere. Orice produs de amenajare interioară îți stă la dispoziție – de la mobilier, până la accesorii textile și decorative, obiecte de uz casnic, soluții de iluminare. Pe scurt, îți creezi propriul proiect de amenajare de la zero, urmărind pe dispozitivele online cum va arăta la final încăperea.

Aplicația IKEA Kreativ a fost dezvoltată de Inka Group, retailer IKEA, din dorința de a aduce experiența mobilierului scandinav și mai aproape de cumpărători. Atât de aproape încât să-i ajute să schimbe complet amenajarea locuințelor, punându-le la dispoziție și instrumentele și produsele necesare unui adevărat proiect de design interior. E ca și cum ai la dispoziție propriul designer de interioare care să-ți predea la final propunerea de amenajare a locuinței, asigurându-și și lista de cumpărături.

„Speram că aplicația IKEA Kreativ va sparge barierele achiziționării de mobilier, oferind cumpărătorului posibilitatea de a trece de la inspirație la realitate și de a-și crea singuri propriile proiecte de amenajare”, a declarat Parag Parekh, reprezentant al Ingka Group.

Publicitate