logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutăți de la producătorii de mobilă

Dacă vrei să fii la curent cu știrile din domeniul mobilierului produs în România, urmărește site-ul Magmob.ro. Avem câteva noutăți de interes pentru publicul larg, de la campanii de reduceri, până la evenimente de succes.

Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2022

Una dintre cele mai importante știri vine de la Mobila Dalin, partener oficial al unor evenimente culturale apreciate atât de români, cât și de străini. De ceva vreme, mobilierul Dalin poate fi văzut în cadrul unor festivaluri precum TIFF, Festivalul George Enescu, Electric Castle sau Untold. Pentru anul 2022, Mobila Dalin anunță că piesa-vedetă (sau canapeaua oficială) a îndelung așteptatelor Jazz in the Park, Neversea, Electric Castle și Untold este canapeaua Flow.

www.mobiladalin.ro

Au început reducerile de preț la mobilier pentru produsele outdoor și saltele la Mobila Videnov. Campania prețurilor reduse se desfășoară în perioada 01 iulie – 30 iulie și pune la dispoziția clienților mobilier pentru spațiile de afară, dar și pentru saltele cu până la 40% mai ieftine ca-n restul anului. Luna iunie a fost luna prețurilor reduse la canapele și fotolii. La subcategoriile canapele, colțare, fotolii și taburete, campania de prețuri speciale se încheie odată cu epuizarea stocurilor disponibile.

www.videnov.ro

Fabrica Bradul Măneciu care a ars la începutul lunii iunie urmează să fie reconstruită pe același loc. Proprietarii brandului anunță reluarea activității și încercarea de a onora toate comenzile în așa fel încât clienții să nu aibă de suferit. „În paralel, va începe reconstrucția fabricii Bradul Măneciu pe același amplasament. Va fi mai mare, mai modernă, gata să facă față competiției de pe piețele externe”, se anunță pe canalele de comunicare ale producătorului.

www.bradul-maneciu.ro

Sunt doar câteva dintre știrile momentului. Vă ținem la curent cu noutățile din industria producătorilor de mobilă într-un material viitor.

Publicitate