logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fortis Home Decor – cele mai interesante piese rustice

Deși face parte dintre stilurile clasice, stilul rustic încă mai surprinde prin soluții de funcționalitate discret sugerate. Un magazin de mobilă de acest gen din Târgu Mureș ne propune câteva piese de pe cât de fermecătoare din punct de vedere cromatic, pe atât de practice.

Când stilul rustic încă ne mai poate surprinde./Facebook.com/FortisFurnitureTarguMures/ 
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2022

Magazinul se numește Fortis Home Decor și este deschis în Târgu Mureș, pe str. Înfrățirii nr.25. Nu dispune de un site, însă colecțiile pot fi văzute pe contul de Facebook și comandate fie direct în showroom, fie telefonic. Sunt disponibile piese pentru orice încăpere a locuinței, de la cele pentru hol până la cele pentru baie. Am ales câteva care ni s-au părut foarte practice și vi le prezentăm în continuare:

Dulapul de bucătărie din imagine pare unul absolut obișnuit până ce nu-i deschizi ușile. Bine organizat la interior, oferă spații de depozitare de toate felurile: polițe, sertare și rafturi agățate pe partea interioară a ușilor. Doar partea superioară a ușilor este prevăzută cu geamuri transparente, restul interiorului fiind protejat de privirile oaspeților. Combinația cromatică alb/lemn natural este plăcută și versatilă, ajutând la integrarea acestei piese într-o bucătărie oricât de colorată.

FortisFurnitureTarguMures

Sau ce ziceți de un bufet rustic, dotat cu o poliță rabatabilă? Creată în cel mai pur stil rustic posibil, această piesă se dovedește practică pentru cei care o folosesc nu doar pentru depozitare în bucătărie, ci și ca blat de lucru pentru prepararea bucatelor. Polița nu încurcă spațiul, făcându-și apariția doar atunci când este folosită – în rest, stă ascunsă sub blatul bufetului.

FortisFurnitureTarguMures

Șifonierul de hol este o altă piesă care asigură o atmosferă plină de armonie și oferă depozitare cu minimum de spațiu ocupat. Este o soluție pentru holurile neîncăpătoare sau pentru casele fără debara – înalt și prevăzut cu uși din stejar, are o adâncime redusă, permițând și loc de trecere mare, și păstrarea hainelor de stradă sau a genții în mod discret.

FortisFurnitureTarguMures

Magazinul Fortis Home Decor a fost lansat abia anul acesta, iar la momentul deschiderii, primii clienți s-au bucurat de reduceri de preț de până 80%.

 

Publicitate
Publicitate