logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Culoarea anului 2016 în amenajările interioare

Institutul Pantone a stabilit care este culoarea anului 2016 în materie de amenajări și design interior. Pentru prima dată e vorba de două culori!

www.shoproomideas.com
Culoarea anului 2016: rose quart & serenity - Shoproomideas.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Ianuarie 2016

Sub aspectul designului interior, anul 2016 stă sub semnul păcii, seninității și armoniei. Institutul Pantone din SUA a dezvăluit care este culoarea anului, nuanța care va impune un adevărat trend în ce privește felul în care ne decorăm cu mobilă și accesorii spațiile de locuit.

Pentru prima oară în istoria Pantone, este vorba despre două culori care se pot folosi atât separat, cât și combinate: roz cuarț și bleu senin. Ambele culori ale anului 2016 sunt primăvăratice, proaspete, blânde și inspiră relaxare și eliberare de griji. Roz cuarț este o nuanța feminină, pastelată, dar suficient de discretă încât să se potrivească și unui cămin conjugal, nu doar unei locuințe tipice de femeie. Iar a doua culoare a anului 2016, bleu senin, are aceleași calități, adăugând o nuanță de eleganță rece și sofisticată, ce împacă în egală măsură gusturi feminine și masculine.

www.bigchill.com
Bucătăria anului 2016 - Bigchill.com

Folosite în combinație, cele două culori ale anului 2016 asigură o atmosferă de maximă ordine, fluiditate și armonie în bucătărie, indiferent că vorbim despre fronturile dulapurilor și rafturilor vopsite în aceste două culori sau despre pereții zugrăviți în roz cuarț și/sau bleu senin.

www.zillow.com
Așa începe primăvara în bucătărie - Zillow.com

În băi, de asemenea, combinația celor două culori ale anului 2016 e mai mult decât binevenită, asigurând impresia de spațiu mare, liber, de confort și eleganță. Sunt disponibile pe piață obiecte sanitare în ambele nuanțe – colecții de vas de WC, chiuvetă și bideu. În materie de gresie și faianță, se pot realiza jocuri de culori și model între cele două nuanțe ale anului 2016, ca să nu mai vorbim de gama foarte variată de accesorii de baie: polițe, prosoape, perdele pentru cadă, pahare pentru pasta de dinți, savoniere.

www.construction2style.com
Armonie in baie - Construction2style.com

Sufrageria amenajată în funcție de culorile anului 2016 transmite un mesaj de tihnă, tinerețe și prospețime. Mobila tapițată este opțiunea ideală pentru a decora livingul în pas cu moda culorilor, dar pentru cei care nu doresc să facă schimbări radicale accesoriile textile sunt o variantă potrivită: huse detașabile pentru fotolii și canapele, pernuțe decorative, fețe de masă sau draperii. Decorațiunile cu caracter temporar pot aduce și ele un aer de noutate: rame foto sau tablouri, aranjamente florale, corpuri de iluminat, obiecte ceramice etc.

www.amara.com
Living pentru el & ea - Amara.com

Marele avantaj al faptului că pentru 2016, designul interior dispune de două culori este acela că roz cuarț și bleu senin se pot combina desăvârșit, ca două extreme ce se completează reciproc: căldura și feminitatea rozului merg mână în mână cu senzația de gheață și bărbăție a culorii albastre.

Publicitate