logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Decorad: calorifere decorative

Cine a colaborat cu un designer de amenajări interioare știe deja că unul dintre marii dușmani ai esteticii este caloriferul cel indispensabil. De regulă, designerii preferă să ofere două soluții: fie încălzirea prin pardoseală și renunțarea la calorifer, fie masca decorativă pentru calorifer.

decorad-2725
Calorifer model Heatwave modular, din oțel inoxidabil. Pare decorațiune murală / Decorad.ro
Andreea Chiru  |  24 August 2017

Și totuși mai există și o a treia soluție: caloriferul decorativ! Este o modă care începe să-și spună cuvântul chiar și pe piața românească. Așa că vă prezentăm astăzi câteva dintre modelele cele mai inedite și cu adevărat decorative, oferite românilor de către firma Decorad din București.

Oferta este extrem de bogată: calorifere din oțel, din aluminiu, din fontă, inox sau electrice. În funcție de dimensiuni și stil decorativ, Decorad propune de asemenea mai multe categorii – calorifere mici, calorifere de baie, calorifere pentru restul încăperilor casei. Iată câteva dintre cele mai reușite modele:

Caloriferul Vasco Beams este din aluminiu, special creat pentru o baie de lux. Se montează suspendat pe perete și, pe lângă funcția de încălzire, este dotat cu umerașe pentru prosoape și haine. Are o garanție de zece ani.

www.decorad.ro
Calorifer Vasco Beams

Caloriferul Piano face parte tot din seria caloriferelor de baie, dar este din oțel, cu un design mat, ideal pentru băile minimaliste. Finisajul compact, fără elemenții specifici, dau o notă de eleganță specifică caselor moderne.

www.decorad.ro
Calorifer model Piano

Caloriferul Leon este un exemplu de creativitate și inovație – un calorifer clasic de fontă, cu elemenții tradiționali bine definiți, dar cu un tip de decorare ieșit din comun: sculpturi în relief. Disponibil în numeroase variante de finisaj – negru perlat sau mat, gri perlat sau mat, auriu antic, cupru ruginiu. Se potrivește încăperilor amenajate în stil retro.

www.decorad.ro
Calorifer ultradecorativ Leon, din fontă

Caloriferul Vasco Zana, un model ultramodern, datorită formei semicirculare. este tipul de calorifer cu cel mai scurt timp de încălzire a camerei, încadrându-se într-un stil estetic atemporal. Accesorizat cu bară pentru prosoape, se potrivește inclusiv în baie sau bucătărie.

www.decorad.ro
Calorfer Vasco Zana

Caloriferul Jaga Iguana Visio se adresează holurilor moderne, nu de alta dar se prinde pe perete, fiind un model vertical, și este dotat cu oglindă înaltă. Material: oțel. La cerere, poate fi accesorizat cu polițe sau bară cu cârlige.

www.decorad.ro
Calorifer model Jaga

Sunt doar câteva dintre modelele de calorifer decorativ capabile să schimbe complet atmosfera casei. Pentru a vedea toată gama de produse, puteți accesa pagina Decorad.

Publicitate
Publicitate