logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilier din fier forjat, mai puțin obișnuit

Deși în ce privește inventivitatea producătorului de mobilă din România s-au spus atâtea lucruri de bine, tot mai reușește câte cineva să ne uimească. De data asta vă prezentăm un producător de mobilier din fier forjat ce a transpus în acest material dur mai multă imaginație decât alții.

mobilier_fier_forjat-2719
Sofisticat, durabil, outdoor / Mobilierdinfier.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 August 2017

Mobilier din fier este denumirea sub care un producător de mobilier outdoor transformă această meserie în artă. Echipa de angajați lucrează piesele manual, folosind numeroase tehnici străvechi, păstrate de la generațiile înaintașe. „Tradiție și frumusețe” este deviza acestui producător din România.

Dar dincolo de calitatea execuției, demn de luat în seamă este designul la acest producător – transpunerea unor modele de mobilier tipic indoor în fier forjat. Iată la ce ne referim:
1.    Balansoar din fier forjat – elegant într-un stil clasic, este totuși genul de mobilier la care nu te aștepți să te întâmpine în grădină. Își găsește locul ideal inclusiv pe balcon, contribuind la crearea unei atmosfere de terasă romantică.

www.mobilierdinfier.ro
Balansoar outdoor

2.    Bancă pentru mai multe persoane – ușor de integrat unui decor verde sălbatic. Dincolo de paleta bogată de culori în care poate fi executat acest model, inedită este forma circulară, special creată pentru a se potrivi în jurul copacilor sau stâlpilor de iluminat stradal.

www.mobilierdinfier.ro
Bancă semicirculară

3.    Fotoliu retro – o demonstrație de bun-gust sub forma unui scaun de tip fotoliu, ce face petrecerea clipelor outdoor extrem de tihnite. Atenție la detaliile sculpturale neașteptate ce împodobesc această piesă de mobilier! Sunt de o eleganță clasică.

www.mobilierdinfier.ro
Fotoliu... de grădină

Producătorul Mobilier din fier vă pune la dispoziție mult mai multe produse, toate realizate cu aceeași dragoste pentru frumos și calitatea materialelor. Vă recomandăm să aruncați un ochi inclusiv asupra jardinierelor și serelor de grădină urbană!

Publicitate