logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nono – scaun pentru tineri

Un adevărat designer de mobilier găsește o sursă de inspirație în absolut tot ce-l înconjoară. Spre exemplu, Stefano Soave a creat pentru brandul Alma Design o piesă de mobilă ușor de integrat în mai multe tipuri de spațiu și pe măsura tinerilor.

nono-2713
Nono, un scaun creat pentru cei tineri / Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 August 2017

Este vorba despre scaunul cu trei picioare denumit Nono, de la „No Chair, No Stool”. Stefano Soave a fost inspirat în crearea acestei piese de felul în care tinerii obișnuiesc să se așeze pe scaune, indiferent că sunt acasă sau în spații publice. Scaunul Nono este ideal inclusiv pentru baruri, restaurante (domeniul HoReCa) cât și pentru săli de lectură, birouri tematice etc.

www.cavalleri.com

Scaunul Nono al lui Stefano Soave este realizat dintr-un material „tânăr” – un amestec de polipropilenă și fibră de sticlă – pe baza unei tehnologii moderne. Este o piesă de mobilier foarte ușoară, simplu de mutat, dar confortabilă și cu un design proaspăt. Există mai multe variante de culoare – nuanțe la modă, puternice, vibrante, pline de viață.
Scaunul Nono are numai trei picioare, un spătar nu foarte înalt, dar un pic adâncit pentru confortul coloanei vertebrale, iar șezutul poate fi folosit ca atare sau ca punct de sprijin, dând acestui scaun mai multe posibilități de folosire. Este cel mai nou prieten al tinerilor.

Publicitate