logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Riviera, dormitor tematic pentru copii

Întrucât copilăria este o poveste, de ce nu ar fi și camera copilului la fel? Indiferent că locuiți la bloc sau la casă, puteți amenaja camera celui mic într-un mod foarte plăcut, creând o ambianță de poveste. Cei de la Zetam vă vin în ajutor.

zetam-2729
Riviera, cameră pentru băieți / Zetam.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 August 2017

Ajutorul constă în garnitura denumită Riviera, un set de mobilier special creat pentru camera copilului. Garnitura Riviera de la Zetam are o tematică ce se adresează băieților, invitându-i în universul marinăriei. Combinația cromatică alb-negru este, în același timp, clasică și modernă, mereu la modă. Cele patru piese care compun dormitorul pentru copii sunt un pătuț, un dulap de haine, o comodă și o poliță cu agățători. Întreaga gamă este făcută in lemn masiv de brad, iar finisajul este pe bază de uleiuri ecologice, ce nu riscă în niciun fel sănătatea copiilor.

www.zetam.ro

www.zetam.ro

Patul Riviera este pentru bebeluși, reglabil pe trei niveluri, prevăzut cu gărduleț ce ajută copilul să se ridice în picioare. Pentru a-l feri de insecte nedorite pe cel mic, la capul patului există plasă de țânțari, concepută cu un design de poveste. Dulapul de haine Riviera poate fi folosit de-a lungul întregii copilării, fiind extrem de spațios și bine compartimentat. Butonii metalici asigură o rezistență sporită, iar finisajul alb standard poate fi înlocuit la comandă cu o altă culoare. Comoda Riviera de la Zetam reprezintă tot o piesă cu viață lungă în camera copilului. În primul an de viață al bebelușului poate fi folosită inclusiv ca loc de înfășat dacă i se atașează o salteluță. Spațiile de depozitare sunt și aici impresionant de practice. Polița de perete Riviera este o piesă foarte simpatică, cu spațiu de depozitare la vedere. În plus, are patru cuiere de care se pot agăța hainele, geanta de școală sau umbrela.

Piesele de mobilă din gama Riviera se pot achiziționa laolaltă, dar și separat. Adevărul e c-ar fi păcat să le desparți.

Publicitate
Publicitate