logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

La căsuțe: decorațiuni pentru o casă de vacanță

Atunci când vreți să aveți o locuință veselă, amenajată în culori vibrante și pline de viață, nu vă gândiți să zugrăviți pereții în cine știe ce culori aprinse. Secretul unei amenajări vii este accentul de culoare, nu culoarea de fond. Adică acei 10%, reprezentați nu de mobilier sau pereți, ci de accesorii.

la_casute_tablou_mozaic_din_lemn_cu_ceas-2730
La căsuțe / Deco-box.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 August 2017

Deco-Box este unul dintre acele ateliere de design românesc care oferă soluții ideale pentru a da culoare încăperii. Accesoriile decorative sunt lucrate manual, și, de regulă, se caracterizează printr-o explozie de culoare, combinații cromatice pe cât de armonioase, pe atât de vibrante.

Vă prezentăm decorațiunea denumită La căsuțe, adică un ceas de perete în formă de căsuțe de diferite mărimi și nuanțe, ușor de agățat pe perete și folosit inclusiv pe post de tablou. Creatoarea Liliana Stoica ne vorbește despre intenția acestui obiect decorativ:

„Acest tablou-mozaic din lemn natural este o interpretare originală a atmosferei de vacanță și a simplității în culori puternice. Culorile sunt acrilice, iar tabloul-ceas l-am creat din dorința de a oferi oricărei încăperi în care este atârnat o atmosferă veselă și relaxată.”

Publicitate