logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Artelierul de mobilă: trei birouri de lux din România

Ce înseamnă mobilă de lux? Poate fi vorba inclusiv de mobilier modern, executat din cele mai bune materiale și având drept sursă de inspirație traiul bogat al vechii burghezii, o reinterpretare a stilului fastuos din secolele trecute, o adaptare la contemporan a mobilei aristocrate.

Collezione La Maison
???????????????????????????????????????????
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 August 2017

Artelierul de Mobilă ne propune mobilier de lux pentru birouri, menit a influența pozitiv atmosfera de muncă și chiar rezultatele. Vă prezentăm trei modele de birouri disponibile în România, care deși inspiră grandoare, ocupă destul de puțin spațiu. Designul adaptat și calitatea materialelor le fac ușor de păstrat în familie pentru mai multe generații.

Birou cu oglindă, colecția Giuseppe Manuta – realizat din lemn masiv de plop, este un model destinat doamnelor și domnișoarelor, ce poate fi folosit inclusiv drept masă de toaletă, mulțumită faptului că este prevăzut cu o oglindă. Cele cinci spații de depozitare discrete sunt unul dintre principalele atuuri ale acestui birou, potrivit atât într-un spațiu office ceremonios, cât și într-unul pentru acasă.

www.artelieruldemobila.com

Birou cu un sertar, colecția Zanini – de asemenea, din lemn de plop, dar cu totul alt design, ceva mai clasic. Are o înălțime de 80 cm și un spațiu de lucru cu suprafață generoasă, de 160 cm. Dispune de un singur sertar, ideal pentru depozitarea accesoriilor laptopului. Ideal pentru un birou în care principala activitate sunt discuțiile de afaceri.

www.artelieruldemobila.com

Birou Avorio – pentru birouri cu adevărat luxoase. Din lemn masiv de plop, este dotat cu două sertare și un spațiu de lucru încăpător, ocupă puțin loc, iar finisajul antichizat reprezintă un plus de valoare, contribuind la crearea unei atmosfere sobre. Este completat cu un dulap cu design de același fel.

www.artelieruldemobila.com

Pentru mai multe modele, puteți vizita Artelierul de Mobilă.

Publicitate