Artelierul de mobilă: trei birouri de lux din România

Ce înseamnă mobilă de lux? Poate fi vorba inclusiv de mobilier modern, executat din cele mai bune materiale și având drept sursă de inspirație traiul bogat al vechii burghezii, o reinterpretare a stilului fastuos din secolele trecute, o adaptare la contemporan a mobilei aristocrate.

 +4
Lux în birou / Artelieruldemobilă.com
  |  

Artelierul de Mobilă ne propune mobilier de lux pentru birouri, menit a influența pozitiv atmosfera de muncă și chiar rezultatele. Vă prezentăm trei modele de birouri disponibile în România, care deși inspiră grandoare, ocupă destul de puțin spațiu. Designul adaptat și calitatea materialelor le fac ușor de păstrat în familie pentru mai multe generații.


Birou cu oglindă, colecția Giuseppe Manuta – realizat din lemn masiv de plop, este un model destinat doamnelor și domnișoarelor, ce poate fi folosit inclusiv drept masă de toaletă, mulțumită faptului că este prevăzut cu o oglindă. Cele cinci spații de depozitare discrete sunt unul dintre principalele atuuri ale acestui birou, potrivit atât într-un spațiu office ceremonios, cât și într-unul pentru acasă.

 +4 www.artelieruldemobila.com
Birou cu un sertar, colecția Zanini – de asemenea, din lemn de plop, dar cu totul alt design, ceva mai clasic. Are o înălțime de 80 cm și un spațiu de lucru cu suprafață generoasă, de 160 cm. Dispune de un singur sertar, ideal pentru depozitarea accesoriilor laptopului. Ideal pentru un birou în care principala activitate sunt discuțiile de afaceri.

 +4 www.artelieruldemobila.com
Birou Avorio – pentru birouri cu adevărat luxoase. Din lemn masiv de plop, este dotat cu două sertare și un spațiu de lucru încăpător, ocupă puțin loc, iar finisajul antichizat reprezintă un plus de valoare, contribuind la crearea unei atmosfere sobre. Este completat cu un dulap cu design de același fel.

 +4 www.artelieruldemobila.com
Pentru mai multe modele, puteți vizita Artelierul de Mobilă.


PLUTO: scaunele de cinema ale viitorului

Antares România a dotat sala de amfiteatru a unei universități de prestigiu cu scaune pe gustul studenților - scaune de cinema. Modelul este revoluționar pentru că îmbină funcția de relaxare fizică cu funcția unui office studențesc.

 +6
Antares România a amenajat sala de amfiteatru a Universității Tehnice din Cluj cu scaune cinema Pluto / Cinemaseating.ro
  |  

Scaunele de cinema model PLUTO reprezintă secretul unei amenajări atipice, realizată de Antares România la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Sala de amfiteatru a fost dotată cu scaune de cinema PLUTO, prevăzute cu masă rabatabilă pentru ca studenții să poată lua ușor notițe la cursuri.

Proiectul a fost realizat de Antares România în primul semestru al anului 2016, urmând ca viitoarele generații de studenți să poată studia într-un ambient plăcut, propice comunicării și educației moderne. Scaunul PLUTO este de tip cinema, oferind o poziție confortabilă a corpului și având funcția ergonomică necesară protejării coloanei vertebrală. Participarea la cursuri oricât de lungi nu mai ridică deci probleme precum disconfort fizic sau oboseală, dimpotrivă.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto are picioarele din oțel

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul Pluto este model de cinema, adaptat nevoilor unei săli multifuncționale

Despre scaunul de cinema PLUTO
Design: clasic, ușor de adaptat sălilor mari de amfiteatru, indiferent de natura activității - săli de cinema, săli de cursuri, săli de spectacole sau săli multifuncționale. Formele sunt geometrice, rotunjite, cu efect vizual elegant. Se evită astfel marginile în unghiuri ce ar putea deranja la contact.  


Funcții: scaunul este prevăzut cu o măsuță rabatabilă, cu spațiu de depozitare în brațul drept. Şi șezutul este rabatabil, permițând deplasarea facilă de-a lungul rândurilor de scaune.


Materiale: structura și picioarele sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic. Toate componentele metalice sunt vopsite astfel. Şezutul și spătarul au spumă poliuretanică de calitate, injecatată la rece, ceea ce duce la evitarea deformării în timp. Fața anterioară a spătarului, șezutului și brațelor este dintr-un strat de polipropilenă rezistentă la șocuri. Tapițeria este din microfibră ignifugată, rezistentă la uzură.


Dimensiuni: înălțime 96 cm, adâncime 72 cm, lățime 61 cm.
Opțiuni: tapițeria poate fi din material textil sau piele ecologică; există 32 de variante de nuanțe pentru tapițeria textilă. Brațele scaunului de cinema PLUTO pot fi realizate din Puliuretan.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto e dotat cu măsuță de scris studențească

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto poate fi folosit în orice săli publice, indiferent de natura activității desfășurate


Despre Antares România
Este unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice pentru birouri și spații publice din România, aparținând unui grup internațional cu filiale în Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Serbia și Tunisia. Anul înființării: 1992.
Obiectiv: revoluționarea mobilei ergonomice, cu accent pe scaune office. Cuvinte cheie: calitate, design, funcționalitate.
Evoluție: Antares România a înregistrat în anul 2015 vânzări de circa jumătate de milion de scaune și fotolii directoriale. Antares Internațional livrează anual peste un milion de scaune office în toate colțurile lumii.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul Pluto de la Antares România are șezutul și măsuța rabatabile


Birou Opera pentru acasă

  |  

Biroul Opera, disponibil prin Casa Decor, se potrivește caselor spațioase, într-o amenajare clasică și totuși actuală. Este un birou directorial, compus din mai multe piese apte de a asigura atât atmosfera necesară lucrului, cât și discuțiilor business.

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor cuprinde mai multe piese: biroul propriu-zis, confecționat din lemn masiv, în formă geometrică sobră, dar cu numeroase spații de depozitare, sub forma sertarelor și dulăpioarelor laterale; scaunul de birou ergonomic, din piele (în armonie cu detaliile ornamentale de pe partea posterioară a biroului), dotat cu picior metalic îmbrăcat în material cu aspect de lemn și deplasabil cu ajutorul sistemului de roți; biblioteca ce funcționează ca spațiu foarte generos pentru depozitarea dosarelor și actelor, dotat atât cu rafturi, cât și cu dulap cu ușă, confecționat din același material ca și biroul; măsuța de cafea, pentru întâmpinarea partenerilor de discuții într-o atmosferă inspirată de farmecul unui stil rustic adaptat spațiilor urbane.

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor este ultramodern, în ciuda aspectului impozant, de piesă clasică. Dispune de camuflare a cablurilor necesare pentru echipamentul de lucru - laptop și telefon, prizele fiind și ele ascunse într-un spațiu pitulat într-unul dintre colțurile piesei de mobilier.

Biroul Opera de la Casa Decor se potrivește unor activități intelectuale, grație designului elegant și creativ, dar mai ales este ideal pentru cei care lucrează de acasă, prin prisma numeroaselor elemente de mobilier și a dimensiunilor generoase.

 +9 www.mobilacasarusu.ro

 +9 www.casadecor.ro

 


Cabinet Regallis. Sau birou de artă

Regallis nu se dezminte și continuă să ne facă viața mai frumoasă. Birourile Regallis se numesc cabinete, chiar și astăzi, prin prisma materialului de lucru, designului impunător și a detaliilor sculpturale complicate.

 +4
Cabinetul Regallis este o sursă de inspirație pentru serviciu - Regallis.ro
  |  

Colecția Cabinet de la Regallis este realizată din lemn masiv de stejar, finisat într-o nuanță lucioasă de lac ce contribuie la efectul de strălucire a încăperii. Din colecția pentru cabinet de la Regallis fac parte masa de birou, un scaun directorial și un dulap cu rol de depozitare ce poate fi folosit, conform sugestiei producătorului, ca și bar de serviciu.

Per ansamblu, colecția Cabinet de la Regallis este de inspirație barocă, cu un design impozant, demn de întâlniri de afaceri serioase. Mobilierul respectă dimensiunile necesare unui spațiu de lucru generos, ce invită la creativitate și eficacitate.

Masa de birou din colecția Cabinet Regallis este sobră, clasică și funcțională. Pe partea anterioară, masa de birou dispune de cinci sertare, unul principal și câte două laterale, ce permit păstrarea insrumentelor de scris și a accesoriilor de birou, precum și a unor acte absolut necesare lucrului zilnic.

 +4 www.regallis.ro Masa de lucru este inspirată din vechile birouri domnești - colecția Cabinet

Scaunul de birou Cabinet Regallis asigură confort prin spătarul, șezutul și mânerele căptușite cu material textil, îmbrăcate într-o stofă prețioasă, cu aspect mătăsos. Scaunul este din lemn masiv, fără moarte.

 +4 www.regallis.ro Scaun directorial Regallis - colecția Cabinet

Dulapul de birou al cabinetului Regallis reprezintă o soluție pe cât de estetică, pe atât de practică, cu dulap și sertare ca spații de depozitare multifuncționale. Modelul standard este prevăzut cu schelet pentru sticlele de vin, în cazul în care dulapul ar juca rolul unui bar office. Dar, la fel de bine, această piesă poate păstra o serie de dosare și acte necesare practicii de birou.

 +4 www.regallis.ro Dulap office, cu funcție de protocol - colecția Cabinet


Biroul Regal: artă și afaceri într-un singur spațiu

Iţi doreşti un birou care să spargă tiparele? Alege cabinetul de lucru Regal, o colecţie în stil clasic cu valoare de artă.

 +2
Regal este un cabinet de lucru elegant, spaţios şi foarte preţios - ca valoare şi stil » ardudana.ro
  |  

Colecţia Regal are un design absolut superb, este în măsură să te surprindă plăcut prin rafinament şi stilul clasic, bogat ornat prin sculptură manuală. Lemnul masiv este valorificat prin finisaj şi culoare .

Biroul este un loc cât se poate de personal amenajat, în care trebuie să existe cam tot ce poate fi util pentru coordonarea afacerilor de succes. Dar partea de mobilier este şi ea importantă dacă oferă un mediu cât mai destins şi plăcut. Cabinetul din colecţia Regal oferă mai mult decât inspiraţie, ea oferă soluţia spre noi realizări.

 +2 Ardudana Biroul Regal oferă suprafaţa şi condiţiile oprime pentru munca de birou » ardudana.ro