logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cressent SLIDE – noul sistem de peninsulă extensibilă în bucătărie

Să vorbim un pic despre stilul și confortul bucătăriei! Celor care își doresc o bucătărie deosebită, CRESSENT le recomandă sistemul nou de peninsulă extensibilă, SLIDE. Un singur gest și partea de sus a blatului se transformă într-o masă pentru patru persoane.

cressent-2741
O bucătărie pe mărimile fiecăruia / Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 August 2017

Iată o soluție simplă, elegantă, modernă pentru bucătării oricât de mari sau de mici. Suprafața redusă a locuinței nu trebuie să mai fie un impediment în ce privește amenajarea și personalizarea caselor din România. Tocmai în acest sens, CRESSENT recomandă sistemul Slide.

Sistemul Slide oferit de CRESSENT are un design aparte și dispune de tehnologie de ultimă generație care asigură funcționalitate maximă chiar și în spații mici. Acest produs revoluționar pentru casele românilor creează o bucătărie primitoare și ergonomică asociată nevoii de confort, perfect împlinită. Sistemul Slide este conceput special pentru peninsulă, fiind fixat pe topul blatului din bucătărie. Acesta permite o dublă folosire – atât ca prelungire a blatului de lucru, cât și ca masă pentru o familie cu patru membri.

CRESSENT este prezentă pe piața din România de peste 20 de ani, oferind produse de calitate realizate în Europa la standarde înalte de calitate. Promovează stilul minimalist, foarte la modă, iar valorile sale sunt respectul, încrederea și profesionalismul.

Publicitate