logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Prieels în birou: fotoliu din piele și lemn

Există producători de mobilă din România care au reușit să impresioneze atât de mult piața occidentală, încât sunt mai cunoscuți pe plan extern decât pe cel intern. Prieels se numără printre aceștia – produce în special mobilier din piele, iar designul este de nota zece.

prieels-2742
Piele și lemn / Prieels
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 August 2017

Când două materiale naturale își dau mâna, este vorba despre Prieels, un producător din Satu Mare cu mare impact pe plan extern. Colecțiile de mobilă Prieels se vând foarte bine la exporturi și fac senzație în țările asiatice, prin masivitatea și robustețea designului turnat în materiale naturale. Fotoliul din imagine este unul dintre produsele cele mai bine cotate, foarte ușor de integrat unei amenajări interioare vintage cu accente minimaliste prin dimensiunile mobilierului.

Structura acestui fotoliu office de la Prieels este din placaj de lemn, iar pielea care îmbracă generos această piesă de mobilă este naturală, vopsită manual. Prieels folosește piele tăbăcită, tratată cu pigment de culoare ce se absorbe variat, oferind un aspect vintage, dar modern. Avantajul mobilei din piele: iarna este călduroasă, vara se simte răcoroasă.

Fotoliul Prieels este conceput pentru spațiile office, cu precădere pentru zona destinată discuțiilor de afaceri. La fel de bine însă poate fi amplasat și într-un living sau o bibliotecă amenajată în stil retro masculin.

Publicitate