logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Folk de la Zetam – pictură și tradiție

Echipa Zetam vine cu o noutate absolută în specificul colecțiilor sale de mobilier, și anume cu mobila pictată manual. Iată, spre exemplu, o bucătărie splendid decorată, formată dintr-un dulap cu vitrină, foarte spațios, și un set de măsuță și scaune pentru clipe cu adevărat fericite în jurul unei cine de familie.

zetam1-2744
Combinație cromatică vioaie în bucătăria Folk / Zetam.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Septembrie 2017

Această bucătărie este din lemn masiv, lucrată în atelierele Zetam, în vreme ce pictura manuală reprezintă creația unor artiști locali, deveniți colaboratori ai producătorului de mobilă din Odorheiu Secuiesc. Modelul picturii este unul tradițional din zonă, dar poate fi adaptat în funcție de cererile fiecărui client în parte. Culorile, de asemenea. Stilul setului de mobilier pentru bucătărie este cel rustic, ideal pentru casele de vacanțe în special. Acestor piese de mobilier li se adaugă și o banchetă tradițională, spațioasă și masivă, foarte practică prin prisma lăzii de depozitare încorporată.

www.zetam.ro
Acest tip de dulap este un model clasic pentru stilul rustic, dotat cu spații de depozitare suficiente, plus un blat de lucru pentru prepararea mâncării

www.zetam.ro
Modelul de pictură are caracter orientativ, putând fi adaptat cerințelor clientului

www.zetam.ro
Vopselurile sunt rezistente la abur

De reținut: Zetam este producător de mobilă la comandă, astfel că piesele disponibile pe site-ul său pot fi adaptate ca mărimi, stil și chiar materiale oricăror pretenții. Pictura manuală, recent introdusă în specificul acestui producător, asigură și mai multă personalizare fiecărei piese sau colecții de mobilier comandate. Cu echipa Zetam și noutățile sale în materie de mobilier cu accente rustice vă puteți întâlni cât de curând, la BIFE-SIM 2017.

Publicitate