logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amadeus – fotoliile lui Mozart

Pentru iubitorii de frumos, mobilierul de artă este o adevărată desfătare. E drept că este pretențios – îți trebuie spațiu mare pentru a-l pune în valoare. Cei de la Regallis au colecții de mobilier de artă pentru toate încăperile casei, dar în special pentru camerele de zi. Ce ziceți de Amadeus?

regallis_set-2748
Mobilierul de artă e mereu la modă / Regallis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Septembrie 2017

Cu adevărat regal este setul Amadeus de la Regallis. Vorbim despre un set de două fotolii cu măsuță de cafea, demn de numele pe care îl poartă – Amadeus Mozart. Secolul XVIII a fost secolul stilului baroc, ceea ce se reflectă fidel în designul setului de la Regallis, de o deosebită bogăție ornamentală și a imprimeului. Fotoliile sunt înalte și adânci, cu brațe având pernuțe capitonate pentru sprijinirea cotului, și tapițerie din mătase, într-o combinație cromatică de alb și violet.

www.regallis.ro
Un fotoliu regal

Structura lemnoasă a fotoliilor din setul Amadeus de la Regallis este finisată în alb, dar ceea ce iese în evidență sunt intarsiile în foiță de aur și argint. Dimensiunile fotoliului: 100 x 80 x 100 cm. Măsuța are un design suplu, deși baroc, cu structură din lemn masiv, vopsit alb, cu ornamente aurii și blat de sticlă transparent, imprimat cu model floral. Se recomandă celor care locuiesc în vile somptuoase, amenajate în stil clasic.