logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Strașnic în bucătărie – accesorii UNICAT

Strașnic este numele unui atelier de tâmplărie din Iași, condus de un tânăr ce a preluat meșteșugul de la bunicul său. Constantin Toderău lucrează astăzi după tehnicile străvechi, mânuind unelte tradiționale pentru a vinde apoi accesorii de bucătărie de tip unicat.

strasnic5-2752
Constantin Toderău meșterește în atelierul Strașnic accesorii care-ți vor transforma bucătăria într-o poveste rurală / Strasnichandcrafted.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Septembrie 2017

E vorba de platouri de bucătărie, meșterite din lemn natural, cu dublă funcție – de preparare a mâncării, respectiv de servire a bucatelor. Se poate chiar lua o gustare direct de pe un astfel de platou, fiind pe cât de practice, pe atât de plăcute ca formă și aspect. În plus, după strângerea mesei, platourile Strașnic pot fi agățate undeva la vedere, pentru că au și un rol foarte decorativ.

www.strasnichandcrafted.ro
Platouri din lemn, după tehnici tradiționale

În atelierul Strașnic se mai fac și măsuțe pentru mic-dejun, un soi de mic mobilier ce reprezintă o combinație de lemn și fier forjat, cu un design rustic, pitoresc. Sunt de mici dimensiuni și prevăzute cu picioare și mânere pentru a putea fi puse în poala celor ce preferă micul dejun la pat.  

www.strasnichandcrafted.ro
Măsuță pentru un mic-dejun STRAȘNIC

Toate produsele atelierului Strașnic se pot cumpăra prin comandă personalizată. Alegeți forma, dimensiunile și chiar culoarea, iar produsul se livrează în termen de șapte până la zece zile. Pentru aceasta, e nevoie să plasați comanda pe site-ul producătorului, dar îl puteți găsi inclusiv la telefon.

www.strasnichandcrafted.ro
Forme cu totul neobișnuite, creative și decorative

 

Publicitate