logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BIOcomodă de la Biomobila

Biomobila este mai mult decât un nume, este un concept: mobilier care respectă mediul înconjurător și pe clientul final. Așa că vă arătăm astăzi un corp de depozitare lucrat cu mare grijă și multă creativitate pentru a pune în valoare fibra lemnului.

labore-4803
Labore, o piesă cu rol de depozitare, ce merită atenție/Biofurniture.eu
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Decembrie 2019

Comoda realizată de Biomobila are un design aparent simplu, dar bogat în detalii funcționale. A fost confecționată din lemn masiv de larice, iar finisajul este unul ecologic: ceară sau ulei de lemn, marca Kreidezeit sau Leinos, mărci din Germania, având o compoziție 100% naturală. În poziție fixă, are aspectul unei mobile clasice, dar odată ce începi să deschizi ușile ori sertarul, se pot admira muchii perfect lucrate, ușor rotunjite și îmbinări perfecte.

Comoda de la Biomobila are rol de depozitare în birou, însă poate fi folosită și în alte încăperi – living, dining, chiar în dormitor. Dispune de trei uși și un sertar. La interior, există poliță pentru depozitări diverse. Cele mai fascinante detalii sunt reprezentate de cele patru picioare scunde, amplasate înclinat spre exterior și marcate de rotunjimi plăcute vederii.

Comoda de la Biomobila face parte din colecția Labore și se poate executa pe comandă, cu unele modificări, conform cererilor clientului. Ca mod de întreținere, fiind o piesă de mobilă cu finisaj ecologic, se șterge cu o cârpă moale umezită și trebuie ferită de apă și vase fierbinți.
Designer: Ovidiu Isan/Suceava.

www.biofurniture.eu
www.biofurniture.eu
www.biofurniture.eu
www.biofurniture.eu
www.biofurniture.eu

Publicitate