logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Evenimentele anului 2019 – retrospectivă

Un an plin de evenimente tocmai se încheie. Magmob a participat de-a lungul lui 2019 la câteva dintre cele mai importante târguri internaționale dedicate mobilei și accesoriilor. Vă reamintim pe scurt cum a fost!

2019evenimente-4804
Pe scurt, cam ce s-a întâmplat pe plan internațional în 2019
Andreea Chiru  |  20 Decembrie 2019

Așa cum se întâmplă la fiecare început de an, în Germania, la Koln, se desfășoară un eveniment major pentru industria producătorilor de mobilă și accesorii, inclusiv pentru domeniul amenajărilor interioare – imm cologne. Ediția 2019 a fost una dintre cele mai reușite, atât din punctul de vedere al numărului mare de participanți și vizitatori, cât și prin trendurile care s-au afirmat. Ca stil de amenajare, a dominat o nevoie de întoarcere spre o estetică plină de căldură, o estetică a ospitalității, susținută însă de funcționalitate modernă. Combinații de culori odihnitoare și totuși pline de… culoare, design care îndeamnă la relaxare și tihnă, o atmosferă de casă cu adevărat locuită.

2019immcologne-4806

În luna martie 2019 a avut loc o nouă ediție IFEX – Indonezia International Furniture Expo – unde o premieră absolută a constat într-o expoziție inedită, denumită Craftnation și dedicată meșteșugarilor locali. Inedită nu e doar prezența acestor rude mai mici ale producătorilor de mobilier, ci și expoziția în sine, având colecții de piese de mic mobilier și accesorii realizate în chip tradițional, dar beneficiind de design inovator, adaptat cerințelor omului modern.

2019ifex-4805

Meble Polska, ediția 2019, s-a desfășurat în luna martie și a marcat trecerea acestui eveniment de la unul destinat promovării mobilierului produs în Polonia, la un eveniment dedicat mobilei din toată lumea. Au participat oameni din nu mai puțin de 65 de țări, accentul căzând tocmai pe diversitatea stilurilor și designului. A fost una dintre cele mai benefice ediții din punctul de vedere al contactelor de afaceri.

2019meblepolska-4807

În luna mai 2019, în Malaysia s-a desfășurat o nouă ediție a târgului MIFF – Malaysian International Furniture Fair,  unde elementul de noutate (și încântare) l-a constituit prezența… românească. Un număr de 60 de producători de mobilă din România au fost prezenți, sub forma a două grupuri organizate de Romanian Wood Crafts și Cluster Mobilier Transilvan.

2019miff-4808

Unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate mobilierului la nivel internațional a fost Spoga+Gafa, care a avut loc la Köln, mai spre finalul anului 2019, adică în toamnă. Tema principală a fost nevoia omului modern de a se bucura de cel puțin același confort și funcționalitate la nivelul mobilierului outdoor, ca și în cazul mobilierului de interior. Accentul a căzut pe tehnologia smart și pe soluțiile de dezvoltare a unei grădini verzi în mijlocul orașelor aglomerate.

2019spoga-4809

Cam așa a fost 2019 în ce privește evenimentele industriei. Organizatorii promit însă ediții și mai interesante în 2020.

Publicitate
Publicitate