logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

CoeLux a câștigat Good Design Award Australia

La final de 2019, vă arătăm adevărații învingători ai anului. Prestigiosul Good Design Award Australia a fost decernat unui produs care a ieșit în evidență reușind să reproducă fidel lumina și aspectul cerului senin – CoeLux.

good_award_coelux-4810
Un trofeu pe măsura inovației/Coelux.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Decembrie 2019

Semn că designul evoluează în sensul recreerii lumii, anul acesta unul dintre premiile cele mai importante ale designului internațional a revenit tehnologiei CoeLux, aflată în spatele unui sistem de iluminare a spațiilor interioare ce copiază aproape la perfecție senzația de văzduh liber. Este vorba despre luminatoare absolut revoluționare.

„CoeLux este o combinație inteligentă de știință, know-how, tehnologie și creativitate care oferă un produs remarcabil. Cu ajutorul acestui produs, se poate instala un luminator hiperrealist să zicem într-un apartament de la parterul blocului, fără a deranja în vreun fel vecinii de la etajul superior. Ce soluție minunată! Este o realizare extraordinară, mai ales ținând cont de numărul mare și de calitatea produselor înscrise în cursa pentru Good Design Award Australia”, se arată în motivarea deciziei juriului.

Luminatoarele reconstituie la perfecție impresia de cer liber și lumină a soarelui, iar despre ele MagMog a scris deja un material.

Despre Good Design Award Austrialia

Este un trofeu înființat cu 60 de ani în urmă, sub umbrela Casei Regale a Marii Britanii, urmărind să încurajeze și răsplătească designul inovator, designul capabil să influențeze pozitiv dezvoltarea economică a Australiei și a lumii întregi până la urmă. Este unul dintre cele mai importante trofee ale Australiei care de-a lungul timpului a adunat un palmares respectabil: 700 de candidaturi, din partea a 378 de branduri, 123 dintre acestea provenind din afara Australiei.

good_design_award_printul_philip-4812

Criteriile de desemnare a câștigătorului sunt deja legendare: manufactură și construcție la cele mai înalte standarde, inventivitate, originalitate, aspect și ușurință în folosire. Începând cu anul 1968, Good Design Awards Australia este prezidat onorific de Prințul Philip al Marii Britanii.

Publicitate