logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă produsă în România în culorile Crăciunului

Pentru că tot suntem în pline sărbători ale iernii, haideți să vedeți câteva piese de mobilă produse în România, în culorile specifice Crăciunului: roșu și verde. Am ales pentru voi câțiva producători din ce în ce mai apreciați de clienții din țara noastră, dar și de cei din afară.

craciun-4820
Mobilă în spiritul Crăciunului/Romania-imm-cologne.ro
Andreea Chiru  |  26 Decembrie 2019

Pentru living, recomandăm Mobila Dalin, un brand recunoscut în special pentru colecțiile de fotolii și canapele. Unul dintre modelele de canapele este disponibil exact în cele două culori menționate, roșu și verde, dar cu design destul de diferit. Modelul London Chesterfield este unul mai vechi, realizat în stil clasic britanic, o canapea destul de înaltă și având spătarul capitonat cu nasturi. Brațele sunt răsfrânte în afară, ducând la un aspect masiv și totuși armonios. Modelul London Chesterfield este în culoarea roșie. Este o canapea extensibilă.

London Chesterfield Canapea
??????????????????????????????????????????????????????????????
London Chesterfield Canapea
??????????????????????????????????????????????????????????????

În schimb, modelul New Chester de la Mobila Dalin reinterpretează stilul clasic, dându-i o notă modernă și ceva mai odihnitoare. Este de un verde smarald, foarte intens, care face ca această canapea să devină principala (eventual, singura) pată de culoare a livingului. Este o idee mai joasă, iar picioarele sunt metalice, suple, discrete. Se păstrează spătarul împodobit cu nasturi, dar brațele sunt concepute liniar, simplu.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Pentru dormitor, recomandarea Magmob este Ami White, producător de paturi box spring la comandă, modelele fiind printre cele mai frumos colorate și cu un design clasic, adaptat zilelor noastre.  Yasmin Mint este un model de pat tapițat, cu o culoare verde care se potrivește și în afara sezonului sărbătorilor de iarnă – este o nuanță pastelată, așa cum îi spune și denumirea. Spătarul nu foarte înalt are marginile ușor răsucite, îndemnând la relaxare și odihnă.

www.amiwhite.com
www.amiwhite.com

Cel mai nou model de pat de la Ami White este Sharpei, un pat tapițat roșu aprins, foarte potrivit pentru atmosfera Crăciunului. Este un model clasic, cu linii simple, curate, geometrice. Marginile sunt destul de late, așa că patul ocupă ceva mai mult spațiu, cerând un dormitor spațios. Somiera este din lemn masiv, la interiorul ei fiind prevăzute în jur de 1000 de arcuri împachetate individual.

www.amiwhite.com

Oricare dintre piesele de mobilier prezentate poate fi realizat pe comandă, respectând dimensiunile și chiar și preferințele cromatice ale clientului.

Publicitate
Publicitate