logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fagure – mobilă hexagonală

Un strop de originalitate la final de an – un atelier denumit Beautywoodstore a conceput o colecție de mobilier cu rol de depozitare, inspirat din forma fagurelui de miere. Este vorba de mobilă modulară cu nenumărate opțiuni de personalizare.

fagure-4826
O colecție cu rol de depozitare cochetă/Beautywoodstore.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Decembrie 2019

Colecția Fagure cuprinde mobilier cu rol de depozitare, atât pentru living, cât și pentru dormitor. Biblioteca Fagure este cea mai complexă piesă a colecției, constând din mai multe module aranjate în felurite moduri. Fiind o piesă modulară, își poate schimba aspectul, forma și configurația de la un living la altul.

Producătorul recomandă ca modulele să fie folosite inclusiv ca picioare pentru comoda tv – o soluție interesantă ca design. La cererea clientului (și propunerea producătorului) unele dintre modulele bibliotecii Fagure pot fi închise cu ușițe frumos pictate, pentru a ascunde diverse mărunțișuri la interior. Restul pot rămâne expuse.

www.beautywoodstore.ro
www.beautywoodstore.ro

Pentru dormitor, noptiera Fagure se folosește simplu, sub forma unui singur modul, realizat însă la dimensiuni un strop mai mari. Dispune de picioare vesele și la interior se găsește o poliță ce servește drept accesoriu de depozitare în plus. Cărți, telefon, medicamente, ochelari… orice poate fi ținut aproape de pat, de-a lungul nopții.

www.beautywoodstore.ro

Din aceeași colecție Fagure mai face parte și un raft ce-și găsește locul în oricare dintre încăperile casei, eventual chiar în hol.  Raftul Fagure este un hibrid între biblioteca Fagure și noptiera Fagure, rezultat în urma insistențelor unui client care dorea elemente din ambele piese menționate. Este închis cu o ușă frumos pictată, iar la interior este prevăzut cu o poliță practică; în plus, se prinde pe perete.

www.beautywoodstore.ro
www.beautywoodstore.ro

Oricare dintre piesele colecției Fagure se poate personaliza la nivelul culorilor și materialului – lemn sau mdf. Prețurile sunt exprimate în euro, astfel: biblioteca costă 500 de euro, noptiera costă 70 de euro, iar raftul Fagure ajunge la prețul de 105 euro.

Publicitate
Publicitate