logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Blum: LEGRABOX FREE – discreția depozitării

Sertarele LEGRABOX FREE de la Blum sunt o soluție modernă și elegantă de depozitare pentru fiecare încăpere. Spiritul Blum se reflectă în designul rafinat și funcționalitatea extremă, cu accent pe limbajul clar al formelor și pe confortul mișcării.

www.blum.com/ro/ro/
Sertare LEGRABOX FREE cu sistem de încorporare pentru toate încăperile casei - Blum.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Septembrie 2016

Sertarele LEGRABOX FREE de la Blum conving prin contururile bine definite, prin designul suplu al lateralelor și liniilor decorative, la care se adaugă tehnica inovatoare. Se pot integra dulapurilor și spațiilor de depozitare din orice încăpere, asigurând o folosire silențioasă și foarte simplă în orice context. Sunt perfect prietenoase cu toți membrii familiei, chiar și cu cei foarte mici, pasionați de descoperirea lumii în moduri riscante.

www.blum.com/ro/ro/
Sertare LEGRABOX FREE pentru depozitare modernă în dressing

www.blum.com/ro/ro/
Sertare LEGRABOX FREE cu pereți laterali din diferite materiale

Detalii tehnice LEGRABOX FREE de la Blum: Grosimea pereților laterali, interiori și exteriori este de numai 12,8 mm, ceea ce permite integrarea perfectă în orice tip de mobilier. Materialele de lucru sunt dintr-o gamă variată, ușor de potrivit fiecărei încăperi în parte: sticlă, lemn, piele sau piatră. Datorită elementelor practice de inserție confecționate din sticlă, LEGRABOX FREE reprezintă soluția ideală pentru produsul SPACE TOWER de la Blum, asigurând o desăvârșită vizibilitate a proviziilor. La fel de bine, LEGRABOX FREE poate fi atașat unor piese de mobilă dintre cele mai variate, în funcție de stilul încăperilor private – bucătărie, living room sau chiar dressing.

www.blum.com/ro/ro/
Sertare LEGRABOX FREE pentru dulapul de bucătărie SPACE TOWER

www.blum.com/ro/ro/
Sertare LEGRABOX FREE pentru comodele șic din living

Publicitate
Publicitate