logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Canapelele lunii în România

Producătorii de mobilă din România lansează cu regularitate modele noi de canapele, acoperind o gamă largă de stiluri și bugete. Vă prezentăm câteva dintre cele mai noi modele de canapele românești, lansate în luna iulie 2016 în paginile revistei Magazinul Mobilei.

canapele_romanesti-1676
Cele mai noi canapele din România
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Septembrie 2016

Vorbim de stiluri de mobilier, ilustrând canapelele tapițate în stil contemporan, canapele modulare pentru stil minimalist și canapele sofisticate, din categoria mobilierului de artă.

Stil contemporan
EverArt a lansat în vara această două noi modele de canapea contemporană: colțarul Gallo și canapeaua Kleo. Sunt modele foarte diferite sub aspectul designului, însă funcționalitatea maximă este numitorul comun al celor două canapele.

Colțarul Gallo este pata de culoare necesară oricărui living, are pernele dehusabile (cu fermoar) și este extensibil. Pe perioada zilei, colțarul Gallo de la EverArt asigură cinci locuri de șezut, iar pe durata nopții, se transformă în pat pentru două persoane. Materiale de lucru: lemn masiv combinat cu cherestea de fag și rășinoase.

catwalk_everart_gallo-1677
Colțar extensibil Gallo de la EverArt

Canapeaua Kleo de la EverArt este tot extensibilă, dar ca design se încadrează stilului contemporan glamour, grație linilor rotunjite ale spătarului și brațelor căptușite cu nasturi. Kleo de la EverArt este o canapea pretențioasă ce impune atenție și se poate personaliza pe comandă în privința dimensiunii și culorii tapițeriei.

showroom_everart_kleo-1675
Canapea extensibilă Kleo de la EverArt

Stilul modular
Vapeks este unul dintre cei mai reprezentativi producători de mobilă modulară, adresându-se unui public tânăr, activ, într-o continuă vervă. Vapeks a lansat în luna iulie a acestui an modelul Gemini A care poate fi inclus la două categorii de mobilă românească: colțar și pat matrimonial. Secretul constă în modularitatea extraordinară a piesei, formată din mai multe module ce permit manevrarea foarte ușoară și simplă pentru modificarea formei și funcționalității. vapeks a conceput modelul Gemini A în trei variante funcționale: canapea colțar cu măsuță de cafea, pat matrimonial cu noptieră și paturi twin cu noptieră.

gemini_A_vapeks-1673
Canapea modulară Gemini A de la Vapeks

Stilul mobilă de artă
Regallis a scos pe piața românească a mobilei un set de canapea cu măsuță de cafea și fotolii denumite Tamara. Nu e vorba de celebra mătușă, ci sursa de inspirație este luxul regal, opulența de tip baroc, cu accent pe designul complicat al sculpturii și combinația de culori dintre lemn și tapițerie. Setul Tamara de la Regallis este disponibil din vara acestui an și se adresează, în ciuda prețului, caselor de tineri însurăței, grație combinației fresh dintre culoarea albă a lemnului vopsit și cea roz cu infiltrații aurii a tapițeriei. Structura lemnoasă este din fag și paltin, iar tapițeria este din mătase. Setul Tamara de la Regallis este deci ideal de făcut cadou cuplurilor la început de drum.

catwalk_regallis_tamara-1674
Set Tamara, mobilă de artă de la Regallis

Publicitate
Publicitate