logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Veioza Singapore este multifuncțională!

Veioza Singapore este, în ciuda denumirii, un produs de design autentic românesc, fascinant prin formă, funcționalitate și mesaj. Joacă rolul unui corp de iluminat și al unui obiect decorativ în egală măsură.

veioza_singapore_elle-1671
Veioza Singapore pare vie - Elle.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Septembrie 2016

Andrada Dina Dumitru este prezentă în competiția Elle Decoration Design Award cu veioza denumită Singapore, un produs inedit sub aspectul designului și al mesajului purtat. Veioza Singapore are aspectul unui cap uman, la dimensiuni naturale, iar becul este aplicat cu imaginație la baza buzelor, sub forma unui enorm balon de gumă. Mesajul? În Singapore, să mesteci gumă și să faci baloane este un gest condamnabil, interzis. Designerul Andrada Dina Dumitru a reușit să îl transpună într-o poveste decorativă, exotică chiar, pentru casele românilor.

www.elle.ro
Veioza Singapore, între decorațiune și corp de iluminat

Veioza Singapore este disponibilă în două variante estetice: cap negru și gât îmbrăcat în sfoară, exprimând constrângere (după părerea noastră), și cap alb, cu freză Punk, având mesajul: "Punks not Dead". Însă, conform descrierii din cadrul concursului Elle Decoration Design Award, inelele de sfoară de la baza veiozei Singapore reprezintă statutul nobil al africanilor. Ambele variante ale veiozei Singapore sunt create manual, prin sculptură, folosind ca materiale lutul și polistirenul, deci ușor de mutat în casă, în ciuda dimensiunilor generoase.

Andrada Dina Dumitru și veioza Singapore în toate variantele sale pot fi găsite în cadrul atelierului de design interior Go House Design.

GoHouseDesign
Veioza Singapore, varianta albă

GoHouseDesign
Veioza Singapore - etape de lucru manual

www.elle.ro
Veioza Singapore, în cadrul concursului Elle Decoration Design Award

www.elle.ro
Veioza Singapore, detaliu

Publicitate