logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dulapul de sub chiuvetă – soluția BLUM

Oricât de mică sau de mare ar fi bucătăria, cel mai adesea spațiul de depozitare de sub chiuvetă se cam pierde – să recunoaștem! De regulă, acest spațiu este ocupat de un singur corp de dulap, la interiorul căruia încape un coș de gunoi. Cu soluția Blum, pot încăpea mai multe coșuri și chiar ustensile.

Profită de orice spațiu de depozitare al bucătăriei!Blum.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iulie 2021

BLUM propune două variante de soluții pentru dulapul de sub chiuvetă: extensia totală pentru dulapul îngust, respectiv extragerea în forma literei U pentru dulapul lat. Specialiștii BLUM au pornit de la premisa că obișnuim să deschidem dulapul de sub chiuvetă cam de 30 de ori pe zi, astfel că trebuie să asigure rezistență, dar și un plus de organizare a depozitării.

Ce-ar fi dacă în locul unui coș de gunoi, ai putea avea patru coșuri care să te ajute inclusiv la organizarea deșeurilor pe categorii de reciclare? Această opțiune o asigură ambele soluții BLUM – extensiile pentru dulap îngust, respectiv pentru dulap cu sertare.  Extensia este totală, facilitând procesul de golire a găleților de gunoi, iar înălțimea acestui accesoriu permite folosirea unor coșuri destul de înalte.

www.blum.com/ro
www.blum.com/ro

Un alt avantaj ține de modul de deschidere/închidere a acestui sertar. BLUM a prevăzut în acest caz sistemul SERVO-DRIVE care presupun o simplă atingere cu mâna sau cu genunchiul pentru ca sertarul să se deschidă sau închidă.

În varianta BLUM cu sertarul în formă de U, spațiul de sub chiuvetă este și mai bine valorificat. Sertarul cel mai de sus este decupat în jurul formei chiuvetei, și poate păstra la interior obiecte mărunte folosite de regulă în jurul chiuvetei: bureți, lavete, șervețele etc.

Ambele soluții BLUM pentru dulapul de sub chiuvetă asigură atât extragere totală, cât și compartimentare suplimentară, la cererea clientului: produsele ORGA-LINE și AMBIA-LINE; deschiderea electrică se face prin sistemul SERVO-DRIVE.

www.blum.com/ro

Cei interesați de aceste soluții moderne BLUM pentru bucătării minimaliste se pot adresa proiectanților BLUM pentru mai multe detalii și plănuirea proiectului.

Publicitate
Publicitate