Profită de campaniile verii! Mobilă la preț redus

Perioada verii pare cea mai bună pentru investiții legate de amenajarea casei. Ar fi o idee bună să schimbi mobilierul profitând de reducerile momentului. Mari producători și distribuitori de mobilă din România propun oferte de neratat.

 +4
Acum e momentul să cumperi mobilier!
  |  

Mobila Dalin deschide lista producătorilor de mobilă care și-au obișnuit deja clienții cu numeroase campanii de oferte și reduceri de preț. Pentru lunile de vară ale anului 2021, Mobila Dalin oferă discount-uri de preț generoase: între 10% și 40%! Campania de reduceri este valabilă în perioada 19 iulie – 31 august și se referă la mobilierul expus în magazinele proprii. Lista magazinelor Dalin din întreaga țară poate fi consultată aici!  +4 www.mobiladalin.ro

Magazinele Rovere Mobili anunță de asemenea o campanie de reduceri de vară. Poți achiziționa mobilier de calitate cu prețuri reduse până la 45%; perioada ofertelor durează până în 12 septembrie, iar reducerile au fost organizate pe categorii de mobilier: mobilă pentru zi (seturi de mobilier tapițat pentru living), mobilă pentru noapte (mobilier dedicat amenajării dormitorului), mobilă pentru birou. Consultă aici ofertele!  +4 www.rovereshop.ro

Lanțul de magazine pentru mobilă Laguna a derulat toată luna iulie campanii de reduceri la mobila pentru casă. Continuă ofertele pentru seturile de mobilier, în special. Spre exemplu, mai sunt 16 zile în care poți profita de prețuri reduse cu până la 43% la seturile de dormitoare. Dacă ești interesat de mobila tapițată pentru living, Laguna anunță 30 de zile de reduceri. Consultă site-ul!  +4 www.mobilalaguna.ro

Pentru cei care aleg să amâne achiziționarea de mobilier pentru casă, avem un pont: noi campanii de reducere de preț vor fi implementate și în luni de iarnă, în special luna ianuarie. Mult succes la cumpărături!


Mobila stil Biedermeier: cum o identificăm?

Unul dintre stilurile de mobilier care se regăsesc astăzi mai degrabă în romanele literaturii clasice și în casele-muzeu, Biedermeier reprezintă un nume de referință în istoria amenajărilor interioare. Acest tip de mobilă se găsește de vânzare pe site-uri specializate și costă o avere.

Cum recunoști stilul Biedermeier? Coulborn.com
  |  

La origine este un stil german, inspirat de stilul Empire al Franței lui Napoleon; perioada în care piesele de mobilier Biedermeier au dominat atmosfera interioarelor burgheze a fost relativ scurtă, de mai puțin de jumătate de secol – între 1815 și 1848. Se caracterizează printr-un amestec de vechi și nou, de accente romantice și funcționalitate tihnită. Numele reflectă tipul de confort pe care îl căuta clasa de mijloc, o clasă socială interesată pe atunci de pasiuni culturale precum scrisul și muzica.

Ca materiale, se foloseau diverse esențe de lemn, mai degrabă accesibile local, nu neapărat esențele scumpe; mobila Biedermeier se făcea din lemn de cireș, arțar, nuc sau din lemn de stejar. Fiind primul stil de design creat special pentru clasa de mijloc și nu pentru elita reprezentată de aristocrație, Biedermeier nu abundă în ornamente, dar păstrează o notă de eleganță plăcută, fiind în același timp o mobilă practică și estetică.

Cum recunoști mobila Biedermeier:
- finisajul este cel mai adesea natural, lucios, sau cel mult vopsit în nuanțe cât mai neutre și luminoase
- lipsesc ornamentele, dar forma pieselor de mobilier este atât de ingenios geometrică, încât asigură originalitate și bun gust
- multifuncționalitate: indiferent de funcția pieselor, aproape fiecare dispunea de un sertar secret, deservind discret nevoia de depozitare.
- pe cât de masive pot părea în special piesele Biedermeier pentru odihnă, adică canapelele, paturile sau fotoliile, pe atât sunt de tihnite. Spătar înalt, șezut adânc, brațe generoase și forme creative în aparență, toate aceste elemente asigurau un confort sporit.

Așa că dacă dețineți mobilier Biedermeier moștenit din generație în generație, nu vă grăbiți să scăpați de el ca de o mobilă veche. Se poate recondiționa și vinde la prețuri bune.


IKEA asigură serviciu de design interior

Dacă ești un fan al stilului de amenajare interioară IKEA, află că poți beneficia de ajutorul specialiștilor pentru a transforma locuința exact ca în renumitul magazin de mobilier scandinav. IKEA pune la dispoziția clienților un serviciu de amenajare interioară.

Vrei ca locuința ta să arate ca în catalogul IKEA?Ikea.com/ro
  |  

Sunt mulți cei care, deși cumpără mobilier IKEA, nu reușesc să îl amplaseze acasă de așa manieră încât să obțină armonia spațiilor amenajate în magazinul cu pricina. Pentru toți cei care își doresc să aibă în locuința privată exact atmosfera autentic scandinavă și ingenioasa funcționalitate a mobilei IKEA, magazinul asigură proiecte originale, adaptate fiecărui client.
Odată ce apelezi la acest serviciu, poți fi sigur că încăperile tale vor deveni spații practice, perfect funcționale și cu o estetică caracterizată de tihnă, simplitate și un aer tineresc.

Cum poți beneficia de serviciul de amenajare interioară IKEA
Pe site-ul IKEA există un formular de rezervare, ce trebuie completat și trimis echipei IKEA. Până când un designer IKEA te va contacta, trebuie să ai la îndemână măsurătorile camerei (pe site-ul IKEA găsești chiar și un ghid care te ajută să faci măsurători corecte) și câteva fotografii ale spațiului, să te hotărăști ce soi de schimbare ai nevoie (poți schimba destinația unei camere sau o poți reamenaja schimbând stilul), și să întocmești o listă cu preferințele tale – culori, forme, funcționalitate.

În ce constă serviciul de amenajare interioară IKEA
Întâlnirea cu designerul IKEA se desfășoară online, prin intermediul aplicației Microsoft Teams, și durează 90 de minute. La capătul discuției, urmează ca în termen de cinci zile să primești pe email planul de amenajare interioară, cu toate detaliile menite să te ajute să îl pui în practică: „un colaj cu produse IKEA pentru zona aleasă, vedere 3D în detaliu şi un plan al soluţiilor, cât și poziţionarea mobilierului şi a produselor de design interior în spațiul respectiv; o cotaţie pentru mobilier şi decoraţiuni de interior; sugestii pentru servicii suplimentare şi opţiuni de finanţare disponibile.” – după cum se arată chiar pe site-ul IKEA.  

Prețul proiectului de amenajare interioară cu mobilier IKEA se ridica la 349 pentru fiecare încăpere în parte. Primești lista cu absolut toate piesele și accesoriile, astfel încât punerea proiectului în practică devine nespus de ușoară.

Succes!


Studiu: 8 din 10 români vor să-și reamenajeze locuința

Pornind de la modul în care pandemia de COVID-19 a schimbat prioritățile românilor, Reveal Marketing Research a realizat un studiu dedicat reamenajării casei. S-a dovedit că mulți dintre români au acum alte interese.

 +4
Un stil mereu la îndemână și la modă/Freshome.com
  |  

Timpul petrecut în case a făcut ca românul să-și îndrepte atenția asupra amenajării propriei locuințe. Dacă până anul trecut prioritățile erau dedicate concediilor și petrecerii timpului în aer liber, după pandemie acestea s-au modificat.

În lumina acestor schimbări, Reveal Marketing Research a derulat un studiu comandat de FERRO Group ce arată cum zilele petrecute în casă au fost prolifice pentru idei de reamenajare a locuinței, precum și cât sunt dispuși românii să investească în reamenajare.
•    80% dintre români își manifestă interesul de a-și reamenaja locuința în acest an.
•    Segmentul de vârstă cel mai preocupat de amenajarea locuinței este cel cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani (82%).
•    Românii tind să își renoveze locuința o dată la 4 ani

Top lucrări pentru care românii ar planifica o reamenajare
În privința tipului de lucrări cărora românii le acordă o atenție sporită renovării anul acesta, se numără, pe primul loc zugrăvitul (90%), schimbarea obiectelor sanitare din baie si/sau bucătărie (72%), schimbarea mobilei (64%), schimbarea sistemului de iluminare (51%) și schimbarea instalaţiei de apă, pe ultimul loc (34%).


Cât de des renovează românii şi ce bugete au?
Românii declară că obişnuiesc să reamenajeze casa/ apartamentul o data la 4 ani.
Când vine vorba de reamenajarea casei, segmentul de vârstă cel mai preocupat în acest sens este cuprins între 18-34 de ani.
Pe lângă aspectele și elementele negative care au survenit în urma „consemnării la domiciliu”, timpul petrecut în casă a adus și beneficii. Printre acestea se numără și conștientizarea de către români a nevoii reale de reamenajare a propriei locuinţe (8 din 10 români declară că își doresc acest lucru).


Metoda de colectare pentru proiect este CAWI (computer assisted web interview). Datele au fost colectate lunar, în luna iunie 2021, pe un eșantion reprezentativ național (urban și rural). Marja de eroare este de +/-3%. Nivel de încredere: 95%.

Despre Reveal Marketing Research

Reveal Marketing Research este o companie de cercetare de piață full-service, specializată în marketing research, studii sociologice, customer insight, business strategy, market development. Cu o expertiză în peste 20 de industrii, Reveal Marketing Research crede că cercetarea de piață reprezintă baza deciziilor corecte și a poziționării brandurilor. Soluțiile calitative și cantitative ajută de peste 12 ani companii din România și Europa.


Fac și dreg din esențe oricât de rare de lemn

O afacere deschisă din pasiune pentru lemn și tâmplărie vine în întâmpinarea bucureștenilor atât pentru producție de mobilier, cât și pentru reparații. Se cheamă sugestiv Atelier Tâmplărie și e deschis în zona Doamnei Ghica – Gara de Est.

 +4
Atelier de tâmplărie pentru bucureșteni/Ateliertamplarie.ro
  |  

Atelier tâmplărie este locul în care poți comanda cele mai năstrușnice piese de mobilier din lemn masiv. Clientul poate solicita mobilă unicat, personalizată oricât de mult, cu ajutorul sfaturilor echipei atelierului. Aproape că nicio lucrare, indiferent de ineditul ei, nu rămâne la stadiul de proiect, ci este pusă în practică în cadrul Atelierului tâmplărie din București.

Produse
În portofoliul acestui atelier intră mobilier din lemn masiv pentru locuințe private, fiind specializați în mese de dining, corpuri de bibliotecă, mic mobilier și mobilier de agățat pe perete. Printre cele mai inedite piese de mobilă create de Atelier tâmplărie din București se numără băncuța Cârlig de rufe, biblioteca Copăcel, cuierul cu tablă de scris sau scaunul rustic în trei picioare.

Servicii
Pe lângă proiectare mobilier, Atelier tâmplărie asigură și servicii de reparații pentru mobila de acasă, dar și pentru orice tip de tâmplărie – ferestre, uși, garduri. „Orice obiect din lemn care trebuie reparat îl rezolvăm. Veniți la noi! Cum dregem? Se evaluează lucrarea, stabilim unde se execută reparația (la client acasă - dacă este ceva simplu... sau la noi în atelier).” – se arată pe site-ul Atelier tâmplărie.

Ca materiale de lucru, preferatele echipei Atelier tâmplărie București sunt esențele de brad, tei, frasin, stejar, cireș, nuc, dar la comandă se pot găsi și esențe mai speciale. Iar atunci când clientul insistă, se pot folosi și alte materiale, ceva mai moderne, precum MDF, PFL, panel  sau placaj – dar, ar fi păcat!
 +4 www.ateliertamplarie.ro Băncuțe model Cârlig de rufe  +4 www.ateliertamplarie.ro Comodă tv clasică  +4 www.ateliertamplarie.ro Măsuțe din lemn pentru lavoare