logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Profită de campaniile verii! Mobilă la preț redus

Perioada verii pare cea mai bună pentru investiții legate de amenajarea casei. Ar fi o idee bună să schimbi mobilierul profitând de reducerile momentului. Mari producători și distribuitori de mobilă din România propun oferte de neratat.

Acum e momentul să cumperi mobilier!
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Iulie 2021

Mobila Dalin deschide lista producătorilor de mobilă care și-au obișnuit deja clienții cu numeroase campanii de oferte și reduceri de preț. Pentru lunile de vară ale anului 2021, Mobila Dalin oferă discount-uri de preț generoase: între 10% și 40%! Campania de reduceri este valabilă în perioada 19 iulie – 31 august și se referă la mobilierul expus în magazinele proprii. Lista magazinelor Dalin din întreaga țară poate fi consultată aici!

www.mobiladalin.ro

Magazinele Rovere Mobili anunță de asemenea o campanie de reduceri de vară. Poți achiziționa mobilier de calitate cu prețuri reduse până la 45%; perioada ofertelor durează până în 12 septembrie, iar reducerile au fost organizate pe categorii de mobilier: mobilă pentru zi (seturi de mobilier tapițat pentru living), mobilă pentru noapte (mobilier dedicat amenajării dormitorului), mobilă pentru birou. Consultă aici ofertele!

www.rovereshop.ro

Lanțul de magazine pentru mobilă Laguna a derulat toată luna iulie campanii de reduceri la mobila pentru casă. Continuă ofertele pentru seturile de mobilier, în special. Spre exemplu, mai sunt 16 zile în care poți profita de prețuri reduse cu până la 43% la seturile de dormitoare. Dacă ești interesat de mobila tapițată pentru living, Laguna anunță 30 de zile de reduceri. Consultă site-ul!

www.mobilalaguna.ro

Pentru cei care aleg să amâne achiziționarea de mobilier pentru casă, avem un pont: noi campanii de reducere de preț vor fi implementate și în luni de iarnă, în special luna ianuarie. Mult succes la cumpărături!

Publicitate