logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

HOMELUX: mobilier cu discount de până la 80%!

Magazinele Homelux anunță lansarea campaniei reducerilor de vară la colecțiile de mobilier pentru casă și grădină. Poți achiziționa piese de mobilă cu reduceri de până la 80%, până la 2 septembrie. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
Reducerile verii la mobilier indoor și outdoor/Homelux.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 August 2021

La Homelux, vara continuă sub formă de surprize plăcute. Nenumărate colecții de mobilă și decorațiuni pentru casă și grădină sunt disponibile cu reduceri de preț considerabile. Campania se derulează în perioada 13 august – -2 septembrie și este valabilă atât în magazinele fizice Homelux, cât și în magazinul online al brandului.
Homelux are trei magazine deschise: pe DN 1 Value Centre București, în Ploiești și la Focșani.

Reducerile propriu-zise
Toată gama de mobilă Homelux este disponibilă la prețuri avantajoase, clienții putând alege mobilier în stil romantic sau etnic, modern sau clasic.
„Capul de afiș al campaniei îl dețin corpurile de iluminat, care au un discount de până la 80%. Urmează mobilierul de exterior, mesele și paturile, reduse cu până la 50%, piesele de mic mobilier, până la 40%, lenjeriile de pat, până la 35%,  covoarele, până la 25%, și canapelele, aflate la discount de până la 15%. Pentru că ne aflăm în plin sezon de concedii, din campanie nu lipsesc trollerele, ce pot fi cumpărate cu până la 40% reducere”, se arată în comunicatul de presă Homelux.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Despre Homelux
Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită, pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 3 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).