logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IKEA și LEGO lansează BYGGLEK

A sosit momentul lansării unei colecții inovatoare pentru IKEA! Colecția BYGGLEK a apărut în urma colaborării cu LEGO Group și reprezintă o soluție de depozitare distractivă, inspirată de piesele LEGO. În magazinele IKEA din România, colecția BYGGLEK e disponibilă începând cu 1 octombrie.

BYGGLEK_IKEA_and_LEGO__2_-5620
Depozitarea devine o joacă!IKEA.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 August 2020

IKEA Suedia AB și LEGO Group au pornit o colaborare interesantă, având la bază ideea de a împăca nevoia de joacă a copiilor cu nevoia de depozitare a părinților. E vorba deci despre o colecție realizată pentru camera copilului, în cel mai pur scandinav stil posibil – ingenios de simplu! Colecția BYGGLEK reprezintă o soluție inedită, o combinație de depozitare și joacă într-un singur produs: cutii prevăzute cu șanțuri LEGO în partea de sus și în față. Astfel copii pot folosit cutiile BYGGLEK în cadrul construcțiilor LEGO, în același timp părinții putând depozita în aceste cutii diverse obiecte din camera celui mic și chiar construcțiile LEGO. În colecția BYGGLEK sunt incluse și piese LEGO special concepute cu acest prilej.

În colecția BYGGLEK se regăsesc o varietate de produse: un set format din trei cutii mici, două seturi de cutii mari și un set de cărămizi LEGO. Împreună cu șanțurile prevăzute pe capacul și pe partea din față a fiecărei cutii, cei mici au la dispoziție tot ce le trebuie pentru a juca acest minunat joc ce pune mintea la contribuție.

„La IKEA credem întotdeauna în puterea jocului. Jocul ne permite să explorăm, să experimentăm, să visăm și să descoperim”, spune Andreas Fredriksson, designer IKEA Suedia. „Acolo unde adulții văd de multe ori dezordine, copiii văd un mediu creativ stimulant. Iar BYGGLEK vine să anuleze aceste diferențe din felurile de a privi lucrurile, pentru a asigura un mediu de joacă mai creativ în casele din întreaga lume. În plus, colecția BYGGLEK se potrivește perfect și cu alte produse IKEA, astfel încât creația copiilor dumneavoastră poate deveni o piesă decorativă unică pentru locuință.”

Vorbind despre colecția BYGGLEK, Rasmus Buch Løgstrup, designer LEGO Group, a declarat că „BYGGLEK este mai mult decât o cutie. Este, în același timp, un spațiu de depozitare, cât și unul de joacă. BYGGLEK oferă familiilor o gamă de produse care ajută la crearea de spațiu pentru joaca de zi cu zi – prin alimentarea creativității, făcând posibilă joaca împreună. Oferă posibilitatea de a te juca, de a prezenta cele mai cool creații și de a te întoarce pentru a reasambla, a modifica, a recrea sau pentru a o lua de la capăt. BYGGLEK este despre posibilități infinite, la fel cum este și sistemul LEGO de joc.”

Colecția BYGGLEK va fi scoasă la vânzare în magazinele din România începând cu 1 octombrie.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Publicitate
Publicitate