logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Casilex – trei piese de mobilă inteligente

Casilex este un atelier de mobilă și accesorii pentru casă, înființat în Satu Mare. Ambiția este de a produce și furniza marfă inteligentă, adaptată nevoilor specifice noii ere în care trăim. O eră în care cuvântul de ordine este conectare.

casilex-5628
Mobilier și corpuri de iluminat pentru casele moderne/Casilex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 August 2020

Casilex dorește să se impună pe piața producătorilor de mobilă din România drept un brand de mobilă smart. Indiferent că e vorba de amenajarea livingului, bucătăriei sau biroului, mobilierul este adaptat cerințelor tehnice ale omului modern. Iată trei produse inteligente, pe care brandul Casilex le fabrică pentru clienții din toate colțurile țării:

Mese inteligente. Mesele Casilex au un design inovativ, pornind de la materiale naturale )lemn, rășină sau metal), realizat în forme inspirate de natură, dar prevăzute cu accesorii smart: priză dublă pentru încărcarea laptopului, cabluri retractabile pentru încărcarea oricărui dispozitiv smart, și încărcător wireless amplasat pe blatul mesei, pentru încărcarea telefonului mobil.  

www.casilex.ro
www.casilex.ro

Noptiere inteligente. Confecționată din lemn masiv de fag, noptiera Luna de la Casilex are un design modern, funcții moderne, dar inspiră o atmosferă tihnită și caldă ca de stil rustic. E prevăzută cu două uși, iar la interior e dotată cu sistem de iluminare – deschizi ușa și se aprinde lumina. De asemenea, noptiera funcționează drept încărcător pentru telefoane mulțumită, dar și pentru alte dispozitive electrice ale casei.

www.casilex.ro
www.casilex.ro

Corpuri de iluminat inteligente. Candelabrele Casilex sunt recomandate pentru spațiile exterioare ale casei, pe terasă sau balcon, dar pot fi folosite și la interior. Sunt fabricate din lemn masiv, în forme atât de moderne, suple și moderne încât se integrează mai multor stiluri de amenajare interioară, de la cel minimalist până la cel clasic. Toate modelele au funcții smart: controlează lumina prin intermediul vocii; intensitatea luminii poate fi setată astfel încât să crească/scadă automat în funcție de lumina zilei.

www.casilex.ro

Toate produsele Casilex sunt produse în România. „Atelierul nostru combină ultimele tehnologii pentru utilaje cu  personal calificat și experimentat pentru a produce mobilă inteligentă de care avem cu toții nevoie în noua era digitalizată”, se arată pe site-ul Casilex.

Publicitate