logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin schimbă showroom-ul din București

Dacă v-ați obișnuit deja cu magazinul Mobila Dalin de pe strada Ion Brezoianu din București, va trebui să vă dezobișnuiți. Producătorul de mobilă din Reghin își schimbă magazinul de prezentare. Noul showroom se va deschide la 1 octombrie.

dalin1-5630
Toamnă cu surprize de la Mobila Dalin/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 August 2020

Pentru Mobila Dalin finalul de vară vine cu schimbarea sediului din București. Clădirea în care a funcționat până acum magazinul Dalin, cea de pe strada Ion Brezoianu, a fost vândută. Așa că showroom-ul se mută.

„De la 1 octombrie, ne găsiți la o nouă adresă: Calea Dudești 156”, a declarat Mihai Grama, designer Mobila Dalin, pentru Magmob. Noul magazin va beneficia de o suprafață cu circa 100 de metri mai mare decât cea actuală, ceea ce înseamnă mai multă mobilă expusă, mai multe propuneri de amenajare în stilul original Dalin. Ținând cont însă de starea de pandemie în care ne aflăm, noul magazin nu va beneficia de o lansare oficială. Totuși, clienții trebuie să știe că vor putea vizita noul showroom în condiții de program obișnuit.

Mobila Dalin în pandemie
Cu toate că perioada stării de pandemie a afectat mari domenii de activitate și mari companii private, pentru Mobila Dalin lucrurile au mers chiar bine. „Vânzările și comenzile la Mobila Dalin au crescut. Oferim design, calitate, garanție și suntem prompți în livrarea comenzilor”, explică Mihai Grama. „În plus, dispunem de o gamă mare de produse și de materiale; multe branduri din afara țării s-au dezechilibrat, nici importurile de mobilă nu au mai mers, or, românii au investit anul acesta în reamenajarea casei banii pe care de regulă i-ar fi folosit pentru concedii”.

Surprize Dalin?
Deocamdată, dată fiind situația stării de alertă, nu mai poate fi vorba de lansări în stil oficial. Dar Mobila Dalin pune mereu ceva la cale – câte o colecție mai mică sau mai mare de mobilă care să ne dovedească iar și iar că în materie de design nu există limite. Mihai Grama promite că imediat ce lucrurile vor reveni la normal, Mobila Dalin ne va surprinde cu noi colecții originale.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Publicitate
Publicitate