logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noi conferințe Creative Night Talk în luna septembrie

Revista Atelierul continuă în luna septembrie conferințele Creative Night Talks, invitând specialiști din industriile creative pentru a prezenta statusul evenimentelor și proiectelor pe care le desfășoară. Conferințele moderate de Mihaela Ion au loc live, online, în fiecare joi seara.

Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Septembrie 2020

Între orele 21:00 – 22:00 se desfășoară aceste întâlniri online aducând în atenția publicului subiecte de actualitate și evenimente de profil în plină desfășurare.
Proiectul sprijină dezvoltarea industriei creative românești punând accentul pe designul produselor (24 septembrie – David Sandu), proiecte de design interior (10 septembrie – arh. Cristiana Zgripcea), interdisciplinaritate și pluridisciplinaritate în arhitectură (3 septembrie – arh. Mihaela Zamfir) și evenimente creative internaționale cu desfășurare în România (Romanian Jewelry Week). Speakerii invitați la conferințe au o vastă experiență în domeniul creativ și dezbat subiecte de actualitate, analizând și dezvoltând interdisciplinaritatea și complementaritatea proiectelor creative.

www.revista-atelierul.ro
www.revista-atelierul.ro
www.revista-atelierul.ro

Conferințele Creative Night Talks susțin crearea unui jurnal vizual a creativilor pe perioada pandemiei COVID-19, dar și în cea următoare iar abordarea multidisciplinară a acestui jurnal îl transformă într-un ghid de noi bune practici, în domeniul creativ și cel conex. Speakerii sunt invitați să vorbească direct din atelierul lor, din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate, cu care suntem obișnuiți în această perioadă. Prin natura mediului online, proiectul contribuie la facilitarea accesului la cultură și la ideile prezentate pentru categoriile de public ce locuiesc în zona din afara centrelor urbanistice de cultură și care nu ar avea acces la astfel de evenimente.

Mihaela Ion, moderatoare proiect: „Fiecare joi seară devine şi o seară dedicată industriilor creative. Întâlnirea de o oră live a devenit un spațiu de consum de cultură, de networking și interacțiune online cu speakerii. Conferințele care se desfășoară live pe FB Revista Atelierul şi pe FB Radio România Cultural sunt puncte de plecare pentru noi posibile proiecte. De la fiecare speaker invitat, publicul află informații la zi, pertinente şi de cele mai multe ori în avanpremieră națională.”
Vă recomandăm să folosiți hashtagul #CreativeNightTalk, să urmăriți evenimentul live pe Facebook https://bit.ly/3iFnh7e și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informații despre speakerii și programul pentru Conferințele Creative Night Talks.

Conferințele Creative Night Talks vor fi completate cu o serie de întâlniri și școli online dedicate antreprenorilor creativi din România. 

Publicitate
Publicitate