logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lemn Antik – atelierul care nu lasă lemnul să moară

Lemn Antik este numele unui atelier din Cisnădie, județul Sibiu, care valorifică orice bucată de lemn, oricât de veche. Valorifică lemnul în ambele sensuri – cumpără lemn vechi de la construcții bune de demolat, dar în același timp și vinde lemn vechi, recuperat.

lemn_antik-4384
Lemn vechi, transformat în mobilier unicat/Lemnantik.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 August 2019

Lemn Antik reprezintă o afacere completă și cu titlu de oarece noutate în România: sunt acoperite toate domeniile de prelucrare și comercializare a lemnului, fiind însă vorba de lemn vechi, uneori de lemn cu vârsta de o sută de ani, recuperat din mai multe zone ale țării.

În primul rând, echipa Lemn Antik cumpără lemn vechi de brad și stejar, de la case, șure, acoperișuri foarte vechi, destinate demolării. Apoi, acest lemn este curățat, tratat contra bolilor specifice și fie vândut ca materie primă în construcții, fie prelucrat sub forma unor piese de mobilier unicat. Acest tip de mobilier se execută chiar și la comanda clientului, personalizat pe dimensiunile și gustul clientului, nu doar sub forma unor piese gata expuse în magazin. Piesele de mobilier din lemn recuperat sunt de toate felurile, atât indoor, cât și outdoor, iar stilul este, evident, unul rustic cu precădere, dar în portofoliul Lemn Antik găsim și piese în stil modern – de la seturi de masă cu bănci pentru spațiile în aer liber, până la blaturi pentru lavoarul de la baie, seturi de mobilier foarte vesel colorat pentru camera copilului.

www.lemnantik.com
www.lemnantik.com
www.lemnantik.com
www.lemnantik.com

O altă modalitate de prelucrare a lemnului vechi este transformarea lui în lambriuri de perete, dulapi, grinzi, blaturi pentru mobilier, construcții de tip pergole, garduri sau chiar uși de intrare. Apelul atelierului Lemn Antik rămâne valabil: nu puneți lemnul pe foc, oricât de vechi ar fi!

www.lemnantik.com
www.lemnantik.com

Publicitate