logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Multimo – trei piese rabatabile care te vor surprinde

Cei pasionați de mobilierul multifuncțional, fie că locuiesc în case nu prea spațioase, fie că preferă cât mai puțină mobilă în casă, au și în România câteva magazine exact pe gustul lor. Printre aceste magazine se numără și Multimo, cu o gamă variată de piese rabatabile ce se încadrează tipului lui mobilier multifuncțional.

multimo-4376
Ghicește în ce se transformă această masă!
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 August 2019

Am ales câteva piese mobilier de la Multimo care să fie nu doar rabatabile, ci și surprinzătoare prin funcțiile foarte diferite pe care le au.

www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
Nova Desk este o piesă de mobilier office pentru acasă, care pe perioada nopții se transformă în pat. Nova Desk este deci pat rabatabil și birou în același timp, și în plus dispune și de câteva spații cu rol de depozitare a cărților, un soi de bibliotecă integrată. Deși rabatabil, patul este un model rezistent și stabil, putând rezista la o greutate de până la 250 de kg – pat matrimonial cu dimensiuni de 140x190cm.

www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
Nova Confort reprezintă un alt tip de pat rabatabil, de data asta fiind combinat cu o canapea cochetă. Principiul este același – ziua această piesă de mobilă asigură zona de relaxare, iar pe durata nopții asigură spațiul de dormit. Nova Confort trece de la canapea la pat printr-o simplă mișcare. Nu lipsesc nici în acest caz corpurile de tip rafturi pentru bibliotecă.

www.mobilierinteligent.ro
În sfârșit, Nivo Lux e cea de-a treia piesă surprinzătoare de la Multimo – o măsuță de cafea cu aspect clasic, capabilă să se transforme într-o masă de dining cu șase locuri. Are trei trepte de reglare, mecanismul fiind unul bazat pe arcuri. Finisajul completează funcționalitatea, Nivo Lux având picioare de inspirație barocă, din lemn masiv, iar blatul din pal melaminat lucios, cu aspect de piatră.
Toate aceste piese de mobilier dar și altele asemănătoare pot fi văzute și testate la showroom-ul din Șoseaua Dobroești nr.7.

Publicitate
Publicitate