logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Metal Creativ: garduri originale în România

Să recunoaștem: gardul unei curți are întotdeauna rolul unei cărți de vizită pentru cei care locuiesc acolo. Iar în România estetica gardurilor nu e chiar la nivelul la care ar putea să fie. Producători de garduri absolut fermecătoare există. Unul dintre ei – Metal Creativ.

metal_creativ-4370
Se poate și așa/Metal-creativ.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 August 2019

Metal Creativ este prezent de piața românească începând din anul 2016, însă originalitatea pieselor, stilul mai puțin folosit în România și completa aplecare asupra dorințelor clientului au făcut din acest atelier un adevărat brand îndrăgit și cunoscut printre tot mai numeroși români. Pe scurt, este vorba despre un atelier de piese de mobilă și produse destinate arhitecturii interioare, toate executate din metal și cel puțin cu accente industriale. Accentele etno joacă și ele adesea un rol important în transformarea produselor Metal Creativ într-unele ușor de recunoscut în raport cu concurența.

De curând, Metal Creativ și-a îmbogățit portofoliul cu garduri metalice pentru curți. Iar modelele merită atenția! Sunt originale, lucrate în sistem custom made, pline de personalitate și mai ales spunând o poveste.

www.metal-creativ.ro
www.metal-creativ.ro
Gardul model Granada e o combinație de metal și piatră, trădând robustețe, trăinicie dar și multă creativitate. Soclul din pietre este aparent simplu, dar panoul metalic are o lucrătură specială din țevi rotunde, aplicate într-un model aparent dezordonat, când pe față, când pe spate și nu vertical, ceea ce duce la efectul de maximă originalitate.

www.metal-creativ.ro
Gardul Bucovina este inspirat din leit-motivul Metal Creativ – „Steaua în opt colțuri”. Panourile de gard sunt confecționate din casete individuale de tablă suprapuse și decorate cu simbolul bucovinean, prin tehnica perforării.

www.metal-creativ.ro
Ce ziceți de un gard puternic colorat? Modelul Marseille este un gard metalic cu perforații pătrate dese, vopsit într-o culoare care iese imediat din anonimatul străzii. Dimensiunea maximă a unui panou Marseille este 1100x1500mm și acest produs poate fi folosit și ca panou de balustradă sau, în curte, ca panou de delimitare a zonelor.

Modelele sunt mult mai numeroase și merită să aruncați un ochi asupra lor, aici.

Publicitate
Publicitate