logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

LG a lansat televizorul-RULOU

O noutate absolută în ce privește mobilierul multimedia: LG a prezentat la începutul acestui an televizorul la care nu se aștepta chiar nimeni: când nu vrei să-l mai vezi, dispare. Dar nu oricum, ci se rulează singur într-o comodă ultraminimalistă.

oled-4387
Televizorul OLED R se face mic și rulează până la dispariție/LG.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 August 2019

Modelul de televizor de la LG poartă denumirea de OLED TV R și este disponibil exclusiv în varianta cu diagonală de 165 cm; ecranul e incredibil de subțire. Reprezintă o surpriză absolută prin abilitatea ecranului de a fi rulat automat exact cum se rulează, spre exemplu, o simplă jaluzea de fereastră. Practic un televizor enorm cu ecran plat dispare, ascunzându-se complet într-o piesă de mobilier suplă, scundă și îngustă. Pare aproape magie! Comoda în care se rulează ecranul plat are aspectul unei cutii lungi și înguste, așezate pe un suport argintiu, reprezentând per total o piesă de mic mobilier simplu de integrat într-un living modern sau un dormitor contemporan.

www.lg.com

OLED TV R de la LG are și funcția de retragere parțială – un buton de pe telecomandă face ca ecranul să se ruleze până la trei sferturi din suprafață, lăsând la vedere partea de sus a ecranului pe care să fie afișate ora, data și chiar câteva imagini cu rol decorativ.

www.lg.com

OLED TV R a fost lansat la începutul acestui an la Las Vegas, cu promisiunea că va fi scos la vânzare la finalul lui 2019. Prețul… mai contează?

Publicitate