logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ubikubi prezintă două scaune vedetă

E ușor de recunoscut semnătura lui Dragoș Motica în cadrul colecțiilor de mobilier de la Ubikubi. Stilul modern cu influențe minimaliste și dragostea pentru tradiție sunt cele două elemente care „trădează” piesele de mobilier create de acest designer.

ubikubi-4392
Tribut și Marco influențează atmosfera interioară/Ubikubi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 August 2019

Dragoș Motica reprezintă cu succes un brand care se adresează în special tinerilor din România – Ubikubi este despre viața în ritm alert, cu accent pe nevoia de confort simplu de întreținut. Designul este mereu unul tineresc, proaspăt în peisajul mobilierului românesc, adesea inspirat din istoria celor mai frumoase zone ale țării. Iar noutățile Ubikubi din acest an, semnate de Dragoș Motica, continuă în acest fel. Iată două scaune pe cât de simple, pe atât de speciale prin funcționalitate și estetică – Tribut și Marco!

ubikubi.ro
ubikubi.ro
Tribut este un scaun de bar, adus în realitatea urbană și destinat spațiilor horeca. Sursa de inspirație o constituie însă tradiționalul taburet al oierului, acel scăunel din lemn masiv, sprijinit în trei picioare. Varianta Tribut de la Ubikubi este un scaun foarte rezistent, cele trei picioare (de data asta înalte) fiind prinse prin înșurubare în șezutul semirotund. Noutatea absolută: pentru un aspect contemporan, dar și din motive de maximă funcționalitate, Tribut dispune de un triunghi metalic prins în jurul picioarelor, cu rolul de suport.

ubikubi.ro
ubikubi.ro
Marco de la Ubikubi este un scaun de luat acasă, plin de culoare și prospețime nu doar prin designul marcat de forme geometrice jucăușe, dar și prin funcționalitate. Poate fi folosit ca taburet, poate fi folosit ca scaun de birou, poate fi folosit pe balcon. Cele patru picioare din lemn masiv sunt prevăzute cu accesorii metalice lăcuite ce asigură o perfectă îmbinare cu șezutul scaunului. Acesta este dreptunghiular dar are marginile rotunjite, realizate din plută naturală. Există și varianta de taburet Marco cu șezutul din burete, îmbrăcat în lână, pentru un plus de confort.
Oricare dintre aceste două scaune de la Ubikubi este o alegere ideală pentru cei care își doresc acasă o atmosferă cât mai originală și prietenoasă.

Publicitate