logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SPACE STEP by BLUM – acces inedit la dulapurile înalte

Știți că designerii de interioare recomandă tot mai des ca dulapul făcut pe comandă să îmbrace peretele de sus până jos. În acest fel, se poate spune că ai valorificat cu adevărat spațiul pentru dressing. Dar cum ajungi la raftul cel mai de sus al dulapului?

space_step-4853
O soluție marca BLUM/Blum.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Ianuarie 2020

Din fericire, scara atașată dulapului sau ascunsă sub pat nu mai reprezintă singurele soluții. BLUM vine cu o propunere inedită – SPACE STEP, un sistem încorporat dulapului și care funcționează ca o treaptă. SPACE STEP de la BLUM este soluția modernă pentru spațiile contemporane, fiind vizibilă numai în momentul folosirii și nepunând problema depozitării. Pentru că de fapt, SPACE STEP se ascunde în… dulap! Este o soluție adaptată spațiului folosit de regulă pentru plintă, la nivelul inferior al mobilierului.

SPACE STEP de la BLUM are aspectul unei trepte pe care te poți urca la nevoie; în rest, funcționează cu discreția unui sertar inferior. Asigură chiar și un extraspațiu pentru depozitare de orice fel: pantofi, haine, jucării, cărți etc.  În ciuda nivelului la care se găsește, nu e nevoie să te apleci – o simplă mișcare de deschidere/închidere din picior e suficientă. Soluția pentru plintă SPACE STEP de la BLUM e prevăzută cu sistem electric de deschidere SERVO-DRIVE, iar închiderea este silențioasă, mulțumită amortizării BLUMOTION.

SPACE STEP  de la BLUM poate fi folosită atât pentru dulapurile din dormitor, cât și pentru acces la dulapurile suspendate din bucătărie sau în baie. Pe scurt, o soluție simplă și de maximă discreție. Recomandăm!

www.blum.com
www.blum.com
www.blum.com

 

Publicitate