SPACE STEP by BLUM – acces inedit la dulapurile înalte

Știți că designerii de interioare recomandă tot mai des ca dulapul făcut pe comandă să îmbrace peretele de sus până jos. În acest fel, se poate spune că ai valorificat cu adevărat spațiul pentru dressing. Dar cum ajungi la raftul cel mai de sus al dulapului?

 +4
O soluție marca BLUM/Blum.com
  |  

Din fericire, scara atașată dulapului sau ascunsă sub pat nu mai reprezintă singurele soluții. BLUM vine cu o propunere inedită – SPACE STEP, un sistem încorporat dulapului și care funcționează ca o treaptă. SPACE STEP de la BLUM este soluția modernă pentru spațiile contemporane, fiind vizibilă numai în momentul folosirii și nepunând problema depozitării. Pentru că de fapt, SPACE STEP se ascunde în... dulap! Este o soluție adaptată spațiului folosit de regulă pentru plintă, la nivelul inferior al mobilierului.

SPACE STEP de la BLUM are aspectul unei trepte pe care te poți urca la nevoie; în rest, funcționează cu discreția unui sertar inferior. Asigură chiar și un extraspațiu pentru depozitare de orice fel: pantofi, haine, jucării, cărți etc.  În ciuda nivelului la care se găsește, nu e nevoie să te apleci – o simplă mișcare de deschidere/închidere din picior e suficientă. Soluția pentru plintă SPACE STEP de la BLUM e prevăzută cu sistem electric de deschidere SERVO-DRIVE, iar închiderea este silențioasă, mulțumită amortizării BLUMOTION.

SPACE STEP  de la BLUM poate fi folosită atât pentru dulapurile din dormitor, cât și pentru acces la dulapurile suspendate din bucătărie sau în baie. Pe scurt, o soluție simplă și de maximă discreție. Recomandăm! +4 www.blum.com +4 www.blum.com +4 www.blum.com
 


BIOcomodă de la Biomobila

Biomobila este mai mult decât un nume, este un concept: mobilier care respectă mediul înconjurător și pe clientul final. Așa că vă arătăm astăzi un corp de depozitare lucrat cu mare grijă și multă creativitate pentru a pune în valoare fibra lemnului.

 +6
Labore, o piesă cu rol de depozitare, ce merită atenție/Biofurniture.eu
  |  

Comoda realizată de Biomobila are un design aparent simplu, dar bogat în detalii funcționale. A fost confecționată din lemn masiv de larice, iar finisajul este unul ecologic: ceară sau ulei de lemn, marca Kreidezeit sau Leinos, mărci din Germania, având o compoziție 100% naturală. În poziție fixă, are aspectul unei mobile clasice, dar odată ce începi să deschizi ușile ori sertarul, se pot admira muchii perfect lucrate, ușor rotunjite și îmbinări perfecte.

Comoda de la Biomobila are rol de depozitare în birou, însă poate fi folosită și în alte încăperi – living, dining, chiar în dormitor. Dispune de trei uși și un sertar. La interior, există poliță pentru depozitări diverse. Cele mai fascinante detalii sunt reprezentate de cele patru picioare scunde, amplasate înclinat spre exterior și marcate de rotunjimi plăcute vederii.

Comoda de la Biomobila face parte din colecția Labore și se poate executa pe comandă, cu unele modificări, conform cererilor clientului. Ca mod de întreținere, fiind o piesă de mobilă cu finisaj ecologic, se șterge cu o cârpă moale umezită și trebuie ferită de apă și vase fierbinți.
Designer: Ovidiu Isan/Suceava. +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu


Sissoo – depozitare simpatică

Dacă vă place mobila cu design aparte, dacă vă atrag reducerile de Black Friday, dacă aveți nevoie de depozitare, dar vreți o atmosferă ghidușă în casă, puteți consulta oferta de piese de mobilier de la Sissoo. Fiecare produs în parte are ceva special.

 +4
Lemn natural și finisaje speciale?Sissoo.ro
  |  

Sissoo s-a impus deja pe piața de mobilă din România prin stilul aparte, marcat de esențe de lemn exotice, design atipic și accente retro. Se adresează clienților care nu caută perfecțiunea, ci libertatea formelor, astfel că fiecare piesă de mobilier are o notă de originalitate fie prin cromatică, fie prin design sau funcție.

Am ales să vă prezentăm câteva piese de mobilier Sissoo cu rol de depozitare; în plus, se bucură și de reduceri de preț, cu ocazia perioadei Black Friday, valabile până la 10 decembrie 2019.

 +4 www.sissoo.ro Iată cum arată o măsuță de cafea în stil Sissoo! Destul de joasă (40 cm înălțime), dar plină de spații surpriză, colorată și confecționată manual, această măsuță din lemn de mango aduce în living stilul exotic al Indiei. Se curăță simplu, cu o cârpă umedă, și este suficient de rezistentă încât să poată fi folosită și pe post de mobilier outdoor.

 +4 www.sissoo.ro Dulapul de tip raft Indy este un exemplu de mobilier prietenos cu livingurile cochete prin simplitate. Prin înălțime, ar fi masiv, dar prin natura lemnului de mango și veselia culorilor de pe sertare devine o piesă suplă, de folosit ca bibliotecă. Dispune de spații de depozitare și la vedere, și ascunse vederii.

 +4 www.sissoo.ro Iată și o comodă cu rol de noptieră, la alegere. Este unul dintre cele mai simpatice modele de mobilier cu rol de depozitare de la Sissoo, atât prin combinația de culori vii, cât și prin designul jucăuș, inspirat de valizele de călătorie. Evident, din lemn de mango!

Un mesaj de la Sissoo: „Sissoo promovează stilul vintage, industrial, retro, în general mobilier unicat, lemn mango, sheesham, accacia, combinații între metal și lemn exotic, lemn reciclat, produse handmade din zona Indiei, Nepal, Indonezia. Ne place să credem că produsele noastre, odată alese și combinate cu mobilierul potrivit, vor fi sarea si piperul spațiului amenajat”.


Colorată și cochetă – Mobilă Pastel

Un atelier de mobilă la comandă din Tulcea are proiecte în toată țara. E vorba despre Mobila Pastel,  începută ca o afacere de familie, dar care mulțumită creativității a ajuns să dea culoare tot mai multor locuințe.

 +5
Transportul și montajul sunt asigurate de producător în județele Tulcea și Constanța/Mobilapastel.ro
  |  

Mobila Pastel reprezintă un atelier în care principalul material de lucru este lemnul masiv. Personalizarea fiecărei piese de mobilier reprezintă cartea de vizită a acestei echipe, iar personalizarea ține atât de aspectul cromatic, cât și de designul mobilierului. Fie că e vorba de corpuri de depozitare, fie de piese de mic mobilier, proiectele realizate de Mobila Pastel arată cochet și inventiv în casele clienților.

Piesele de mobilier de la Mobila Pastel sunt produse unicat, realizate pe comandă, în așa fel încât să se potrivească în spațiile cele mai dificile ale unei încăperi cu unghiuri atipice; cele mai multe dintre corpurile de depozitare realizate de acest atelier îmbracă pereții cei mai scunzi sau chiar inegali, obținând un efect de armonie la nivelul camerei.

Un efect deosebit se obține prin folosirea unor uși mai puțin folosite – cele lamelare sau cu inserții de oglindă; am putea spune totuși că ceea ce face ca fiecare dintre aceste piese să iasă în evidență este culoarea. Mobila Pastel folosește culori pastelate, în cât mai multe nuanțe, curajoase (s-ar putea spune, în raport cu ceea ce se poartă în casele din România) care duc la obținerea unui aspect de revistă. Recomandăm! +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro


Summer – o colecție de fronturi aparte

S-a dovedit chiar în România că pentru ca mobilierul să-și schimbe aspectul e suficient să umbli la fronturile ușilor și sertarelor. Nu e nevoie să reinventezi apa caldă! Cei care au făcut această demonstrație sunt o echipă de tâmplari din București ce realizează mobilă la comandă – Fronturi MDF Vopsit.

 +6
Cum se schimbă fața mobilierului cu un strop de inspirație/Fronturi MDF Vopsit
  |  

Colecția Summer este una foarte inspirată, mai ales în aceste zile care duc cu gândul la vacanță. De fapt, Summer este o colecție de fronturi, atât de proaspete ca model și simple ca execuție încât se integrează perfect stilului modern cu accente minimaliste. Materialul folosit este MDF-ul furniruit, iar mânerele ușilor și sertarelor sunt din alamă.

În colecția de vară Summer intră un dulap cu două uși și o comodă cu șase sertare, care, grație fronturilor în linii geometrice ușor curbate, își găsesc locul și într-un living, și într-un dormitor. Din aceeași colecție mai fac parte și un corp de bibliotecă cu polițe, un model de noptieră și un corp specific mobilierului multimedia. +6 Fronturi MDF Vopsit +6 Fronturi MDF Vopsit


Oricare dintre piesele colecției Summer poate fi comandată la atelierul Fronturi MDF Vopsit; nu se găsesc pe piață, iar pentru proiectarea lor e nevoie să luați legătura cu direct cu tâmplarii atelierului. Deviza lor este: „Desenăm, proiectăm și producem ideile tale!” Toate fronturile de mobilă se produc, la alegerea clientului, din MDF sau lemn masiv, prin frezare CNC, vopsire, băițuire și lăcuire. +6 Fronturi MDF Vopsit +6 Fronturi MDF Vopsit +6 Fronturi MDF Vopsit