logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spiral Wood – balustrade sculptate în lemn

Cei care încă mai cred în detalii, în materiale clasice și interioare pe viață pot alege balustrade din lemn natural în locul balustradelor din fier forjat. O firmă din Sfântu Gheorghe realizează balustrade din lemn, exemplar sculptate, iar la nevoie execută și modele la comandă.

spiralwood_profil-4859
Stilul clasic, la nivelul scărilor interioare/Spiralwood.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Ianuarie 2020

Spiral Wood este numele acestei firme, care se recomandă mai degrabă ca un atelier de familie, cu o experiență în sculptarea lemnului de… sute de ani. Lucrează exclusiv în lemn masiv, esența preferată fiind cea de fag. Însă, la cererea specială a clientului, pot executa balustrade sculptate și din alte esențe lemnoase. „Materia primă se selecționează imediat după tăiere și ajunge în atelierele noastre numai materia de cea mai bună calitate”, se arată pe site-ul Spiral Wood.

Balustradele sculptate în atelierele Spiral Wood sunt într-adevăr pe cât de clasice, pe atât de încântătoare. Modelele variază foarte mult de la un produs la altul, atât în ce privește bogăția și designul decorațiunilor, cât și forma balustradei. Se încadrează în mai multe stiluri interioare, de la cel colonial la cel rustic sau clasic. Absolut toate balustradele Spiral Wood sunt executate manual, deci pot trece și în categoria produselor unicat – nu există două produse absolut identice.

Cele mai apreciate modele de la Spiral Wood sunt cele de tip spirală, devenite un soi de marcă a acestui atelier. Spirala se regăsește sculptată atât ca model de decorare a stâlpilor, cât și ca model de design a piciorului de balustradă. Există și o colecție de mobilier inspirat din modelul spiralei, dar despre aceasta vom vorbi într-un material viitor.

www.spiralwood.ro
www.spiralwood.ro
www.spiralwood.ro

Publicitate
Publicitate