logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MUT Design – invitatul de onoare al ediției 2020 imm cologne

Ediția 2020 a îndelung așteptatului imm cologne stă să înceapă. În perioada 13-19 ianuarie toată lumea bună din industria mobilei, accesoriilor și designului va fi cu ochii pe Köln, acolo unde urmează să se stabilească cele mai noi, ingenioase trenduri ale industriei.

mut_design-4852
O viziune „A la Fresca”! Mutdesign.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Ianuarie 2020

Anul acesta, onoarea de a amenaja pavilionul denumit Das Haus a revenit studioului de arhitecți de interioare MUT Design. Aceștia au anunțat deja tema amenajării: „A la Fresca”, o interpretare nouă a spațiului interior, conceput cu acest prilej ca o deschidere spre natură și spargere a granițelor interioare. Revine fascinația pentru formele geometrice simple, dar într-un mod suficient de complicat încât Das Haus să fie, ca-n fiecare an, o suprafață uluitoare.

Viziune: combinație între forme geometrice; mobilă minimalistă; spațiu complet deschis spre exterior

MUT Design a dezvăluit deja câteva informații care să suscite interesul: Das Haus va fi divizat cu ajutorul unor panouri convexe în patru încăperi rotunde, concentrate în jurul unui spațiu central, dar complet deschise spre exterior. Pentru a sublinia viziunea disoluției dintre indoor și outdoor, MUT Design evită cu prilejul imm cologne orice sursă de iluminare artificială. În schimb, spațiul central în jurul căruia sunt concentrate încăperile este iluminat cu un sistem care să imite aproape la perfecție lumina naturală pe măsură ce soarele traversează cerul de-a lungul unei zile.   

Amenajare ingenioasă: patru încăperi dispuse în mod neașteptat

Întreaga amenajare Das Haus realizată de MUT Design promite să răstoarne tipare. Casa pare organizată exact invers decât se obișnuiește: spațiul de recreere în liniștea grădinii este amenajat chiar în centrul pavilionului, iar cele patru încăperi deschise complet spre exterior sunt încăperile de regulă dedicate exclusiv spațiului indoor: bucătăria, baia, o încăpere dedicată odihnei și una dedicată activităților. Stilul?  Multifuncțional!

Stil și culoare: mediteraneene

Scânteia care însuflețește și asigură personalitatea amenajării Das Haus la imm cologne 2020 este desprinsă din stilul mediteraneean de arhitectură și design interior. Pornind de la conceptul clasicelor terase în stil mediteraneean, amenajarea Das Haus este plină de culoare și originalitate. Spațiul interior se îmbină perfect cu cel exterior, practic nu există delimitare între aceste două tipuri de spații.

Bănuiesc că după atâtea informații interesante, ați dori să vedeți și niște imagini. Deocamdată ne e posibil. Abia din 13 ianuarie, Das Haus va face ocolul lumii într-o galerie foto de excepție.

Publicitate
Publicitate