logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Stas Mobila – dressinguri așa cum trebuie

Mobila Stas din județul Botoșani promovează un stil de mobilier modern, practic, dar inspirat din amenajările clasice. Pe plan local, în județul Botoșani, se află printre producătorii de mobilier cei mai căutați pentru dressinguri.

stas6-5663
Mobilier STAS pentru depozitare/Stasmobila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Septembrie 2020

În colecțiile de mobilă ale fabricii Stas se regăsesc piese de toate felurile, pentru amenajarea întregii case. Dar printre cele preferate de clienți sunt dressingurile. Explicația: fiecare model impresionează prin forma elegantă și ușurința integrării în spațiul dormitorului. Sunt dressinguri realizate cel mai des pe lățimea peretelui. Combinațiile soluțiilor de depozitare reprezintă un alt atu – sunt variate ca formă, ca estetică și ca tip, de la sertare până la boxuri sau spații de depozitare la vedere.

Dressingurile de la Mobila Stas se pot executa pe comandă, după dimensiunile solicitate de fiecare client; producătorul le încadrează în categoria mobilierului premium, datorită designului și finisajelor. Respectând însă aceste două criterii, dressingurile fabricate de Mobila Stas sunt mobilier personalizat nu doar ca dimensiuni, ci și ca model. Culoarea albă rămâne preferată printre clienții acestei fabrici din Botoșani, datorită faptului că denotă eleganță și clasicism.

Despre Mobila Stas
Fabrica Stas se află în comuna Vorona din județul Botoșani; a fost înființată în anul 2004 drept fabrică de tapițate. De-a lungul timpului s-a investit în tehnologie și specializarea angajaților, iar producția de mobilier s-a diversificat foarte mult. Cu un număr constant de 40 de angajați, aflați la Mobila Stas încă din primii ani de funcționare, această fabrică dorește să devină lider pe piața din nord-estul României în domeniul produselor de mobilier personalizat.

www.stasmobila.ro
www.stasmobila.ro
www.stasmobila.ro
www.stasmobila.ro

Publicitate