logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Disofa – canapele pentru copii

În general, mobilierul pentru copii e destinat camerei copiilor. Dar unii producători de mobilă din România au inclus în colecția lor de mobilier pentru living, spre exemplu, mobilă de copii. Adică, seturi de pufuri și chiar canapele.

disofa_profil-5657
Mobilier de living pe măsura celor mici/Disofa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Septembrie 2020

Unul dintre acești producători este Disofa, un brand specializat în fabricarea de canapele și fotolii, iar pe plan secund de paturi la comandă, cu design italienesc. În colecția lor de canapele inovatoare am descoperit și o canapea destinată celor mici. Modelul poartă denumirea de Lemon Kids și este copia fidelă, la scară mică, a unui model de canapea pentru adulți.

Canapeaua Lemon Kids de la Disofa are un design modern, plin de culoare – s-a ales o nuanță vibrantă de galben roșiatic – ceea ce o face cu atât mai mult pe gustul copiilor. Este o canapea pe picioare din metal vopsit, cu structură din lemn stratificat. Stofa care îmbracă canapeaua Lemon Kids de la Disofa este un material textil special conceput pentru mobila destinată copiilor – de proveniență italienească, se curăță foarte ușor și, conform producătorului Disofa, nu reține mirosurile grele.

Mulțumită formei rotunjite pe interior a brațelor canapelei, Lemon Kids e ideală pentru privit la televizor dar și poate fi folosită și într-o poziție de pat în timpul citirii unei cărți. Spătarul nu este foarte înalt, asigurând de asemenea, prin forma ușor bombată, un bun sprijin al spatelui. 

www.disofa.com

O altă variantă de mobilă de living pentru copii de la Disofa o reprezintă setul de pufuri Jolly care poate fi folosit de fapt de întreaga familie. Setul Jolly conține mai multe module cu funcționalități variate: pat, scaun, fotoliu. E conceput cu gândul la nevoia de socializare și joacă a copiilor, Jolly putând fi configurat în mai multe feluri. Disofa a ales pentru setul Jolly un material textil în două variante, la alegerea clientului: stofă din bumbac, respectiv catifea. Toate modulele sunt dehusabile, tapițeria putând fi curățată ori de câte ori se simte nevoia. Poate fi comandat la Disofa în mai multe variante de culoare.

www.disofa.com
www.disofa.com

Indiferent de piesele de mobilier alese, la Disofa transportul este gratuit în Brașov; în restul țării costurile de livrare sunt de asemenea gratuite atunci când comanda este mai mare de 800 de lei.

Publicitate